X-Factor: Οι πρώτες λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο show του Open

X-Factor: Οι πρώτες λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο show του Open

Ποιες μέρες θα προβάλλεται

Ο διαγωνισμός τραγουδιού X-Factor επιστρέφει δυναμικά μέσα από τη συχνότητα του Open. Οι ιθύνοντες του σταθμού τα έχουν όλα έτοιμα και ήδη οι ενδιαφερόμενοι – υποψήφιοι τραγουδιστές έχουν αρχίσει να δηλώνουν συμμετοχές.

Στο ρόλο της παρουσιάστριας του πολυαναμενόμενου show του Open, θα βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια ανυπομονεί για την έναρξη του παιχνιδιού καθώς είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί σε αυτή τη θέση.

Στη μέχρι τώρα επαγγελματική της πορεία στα τηλεοπτικά δρώμενα, η Δέσποινα Βανδή, έχει υπάρξει μόνο μέλος κριτικής επιτροπής και συγκεκριμένα στο The Voice.

Τώρα, η τραγουδίστρια, θα ανέβει στη σκηνή και θα αναλάβει διαφορετικό ρόλο.

Το X-Factor θα προβάλλεται στην prime time ζώνη του Open, και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή θα βγαίνουν στον «αέρα» οι οντισιόν του παιχνιδιού, ενώ κάθε Δευτέρα το πρόγραμμα θα είναι ζωντανό.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό του Open θα προβληθούν αρχικά 10 μαγνητοσκοπημένα επεισόδια με τις οντισιόν και στη συνέχεια 10 live επεισόδια.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής

Πολλά ονόματα ακουγόντουσαν για την κριτική επιτροπή του X-Factor όμως τελικά έγινε η ανατροπή με τον τέταρτο κριτή καθώς ήταν όνομα ήταν πραγματική έκπληξη. Γιώργος Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Μάστορας και Μιχάλης Τσαουσόπουλος θα πάρουν θέση στις καρέκλες και είναι αυτοί που ψάξουν να βρουν το επόμενο X-Factor ταλέντο.