Ήρθε το τέλος για το Survivor Πανόραμα του ΣΚΑΪ

Ήρθε το τέλος για το Survivor Πανόραμα του ΣΚΑΪ

Η χαμηλή τηλεθέαση έφερε τα πάνω κάτω στο κανάλι

Πρόωρο τέλος για το Survivor Πανόραμα και την Μπάγια ΑντωνοπούλουΔύσκολη η φετινή τηλεοπτική σεζόν, τόσο για το Survivor Ελλάδα - Τουρκία όσο και για το Survivor Πανόραμα.

Από την Ανθή Ιωαννίδου

Και μπορεί το Survivor Ελλάδα - Τουρκία σιγά σιγά να κερδίζει έδαφος στον πίνακα της τηλεθέασης, ωστόσο το Survivor Πανόραμα δεν κατάφερε να πετάξει... ψηλά. Οι χαμηλές του πτήσεις οδήγησαν το κανάλι του Φαλήρου, στο να πάρει την απόφαση να «κόψει» το πρόγραμμα.

Ήδη από την αρχή της σεζόν είχε μια τεράστια αλλαγή, καθώς η διάρκεια της εκπομπής είχε μειωθεί στην 1 ώρα από τις τρεις περίπου που ήταν τις δυο προηγούμενες σεζόν και μπορεί να προσπάθησαν να δοκιμάσουν μια διαφορετική «συνταγή» με την Μπάγια Αντωνοπούλου, τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο κα την Λάουρα Νάργιες, ένα πρόσωπο που αγαπήθηκε μέσα από το Survivor, δεν κατάφεραν όμως να πείσουν το κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα αναμένεται να κοπεί από εβδομάδα, ενώ την θέση του θα πάρει μια τούρκικη σειρά. Μπορεί το πρόγραμμα να τελειώνει, οι τρεις παρουσιαστές όμως θα παραμείνουν στο δυναμικό του καναλιού, μέχρι να βρουν κάποιο άλλο πρόγραμμα για να τους αξιοποιήσουν.