Τα προσωπεία της Δήμητρας, ο τραυματισμός της Σεντά και οι χαμένες προμήθειες

Τα προσωπεία της Δήμητρας, ο τραυματισμός της Σεντά και οι χαμένες προμήθειες

Γεμάτο ένταση το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Το φαγητό και οι μάχες που δίνονται για τη διεκδίκηση του είναι καθημερινές στον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες του Survivor, μέρα με τη μέρα, βλέπουν τις προμήθειες που τους δίνει η παραγωγή να λιγοστεύουν και αυτό τους επηρεάζει αρνητικά.

Οι Έλληνες παίκτες, οι οποίοι έχουν χάσει πολλά αγωνίσματα τα οποία είχαν ως έπαθλο φαγητό, έχουν αρχίσει και φτάνουν στα όρια τους από την πείνα. Οι παίκτες καθόντουσαν στην καλύβα τους και συζητούσαν για τις προμήθειες. Η ένταση δεν άργησε να κάνει την εμφάνιση τους αφού αντιλήφθηκαν πως οι προμήθειες που έχει στη διάθεση της η ομάδα είναι λιγότερες από όσες είχαν υπολογίσει.

Ο Τόνι στοχοποίησε την Δήμητρα λέγοντας της ότι κάνει τα πάντα για να βγει «λάδι» και το παίζει αθώα περιστερά, με την παίκτρια να αρνείται τις κατηγορίες.

Στον καβγά μπήκε και ο Βασίλης Βασιλικός ο οποίος κατηγόρησε ευθέως τη Δήμητρα ότι φοράει «προσωπεία» και η συμπεριφορά της αλλάζει ανάλογα με το ποιον έχει απέναντι της ενώ ο Τόνι του συνέστησε να μιλάει σιγά για να μη χάσει το δίκιο του.

Η Δήμητρα, μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής, μετά τον καβγά, λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα.  «Νιώθω πολύ άσχημα που έχω έρθει σε αυτή τη θέση και οι συμπαίκτες μου ανταποκρίνονται έτσι. Δεν μπορώ να ανταποδώσω ούτε με φωνές ούτε με βρισιές, πολλές φορές δεν υπάρχει και διάλογος. Είμαι εδώ γιατί μ’ αρέσει να αγωνίζομαι, μου αρέσει ο αθλητισμός και για να βοηθήσω την οικογένειά μου. Εύχομαι να σταματήσει αυτό, εγώ δεν θέλω να φύγω, δεν θέλω να έχω κακές σχέσεις με κανέναν. Δεν θέλω να λένε ότι υποκρίνομαι ή ότι το... παίζω. Ο πνευματικός μου που μου έδωσε αυτό που φοράω στο λαιμό μου, όταν έφυγα από Ελλάδα, μου είπε δύο κουβέντες, το μαζί και το μοιράζομαι κι εγώ αυτό κρατάω και δεν πρόκειται να αλλάξω για κανέναν. Το πολύ πολύ όταν βρίσκω κάτι να τους αφήνω να το μοιράζονται και να λέω παιδιά ορίστε υπάρχει αυτό εκεί, αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα.

Έλληνες και Τούρκοι παίκτες του Survivor, πήραν θέση στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν δυο λίτρα λάδι και φακές. Προμήθειες σημαντικές για τις δυο ομάδες, οι οποίες ταλαιπωρούνται από την πείνα.

Το αγώνισμα αποδείχτηκε δύσκολο και απαιτητικό ενώ ακόμη μια φορά όλα κρίθηκαν στον στόχο. Αρχικά το προβάδισμα είχε η τούρκικη ομάδα, ωστόσο οι Έλληνες κατάφεραν να το «γυρίσουν» και να πάρουν τη νίκη με τελικό σκορ 10-6.

Η ένταση όμως, δεν έλειψε και από αυτόν τον στίβο μάχης και οι δυο ομάδες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Ο Hakan έκανε μια άσεμνη κίνηση που ενόχλησε τους Έλληνες και προκάλεσε την αντίδραση τους. Ο Τούρκος παίκτης όταν έπαιξε με τον Παναγιώτη, έκανε μια κίνηση με το δάχτυλό του, κοιτάζοντας εριστικά τον παίκτη της ελληνικής ομάδας. Η αναταραχή δεν άργησε να ξεσπάσει στους πάγκους και οι παίκτες παραλίγο να έρθουν στα χέρια. Λίγο αργότερα, η Αφροδίτη, παίζοντας με την Τουρκάλα παίκτρια, δεν άφησε να... περάσει αυτό που συνέβη λίγη ώρα νωρίτερα και έκανε ακριβώς το ίδιο, κοιτάζοντας την αντίπαλη ομάδα. «Στο ύψος μας...», της φώναζαν οι συμπαίκτριες της από τον πάγκο, αλλά εκείνη δεν μπορούσε να κρατηθεί.

Το πάθος, κυριαρχεί στους στίβους μάχης του Survivor. Μάλιστα, κατακλύζει τόσο πολύ τους παίκτες που πολλές φορές δεν βλέπουν μπροστά τους ούτε τα... εμπόδια.

Η Σεντά, μπήκε δυναμικά στον στίβο μάχης για να κοντραριστεί με την Κατερίνα Δαλάκα. Η παίκτρια, δεν είδε το σχοινί το οποίο έπρεπε να αποφύγει και έπεσε πάνω του χτυπώντας στο λαιμό και πέφτοντας στο έδαφος. Τρομαγμένοι οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοι της έτρεξαν στο πλευρό της. Το παιχνίδι διακόπηκε ενώ ο γιατρός της παραγωγής της συνέστησε να μην αγωνιστεί αν και δεν ήταν σοβαρό το χτύπημα. Εκείνη όμως αποφάσισε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο και να συνεχίσει τον αγώνα.

Αφού πήραν τη νίκη και κάλυψαν το αίσθημα της πείνας τους, οι παίκτες της Ελληνικής ομάδας διαγωνίστηκαν στο quiz προσφέροντας στιγμές γέλιου.

Η ομάδα χωρίστηκε στα δυο, «Αντρούκλες» και «Γυναικάρες» κοντραρίστηκαν στο παιχνίδι γνώσεων για λαχταριστές μπρουσκέτες με μοτσαρέλα. Ωστόσο, όταν το σκορ έφτασε στο 9-9 ο παρουσιαστής έκανε την ανατροπή και τους είπε πώς μπορούν όλοι να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού.