Η Ακαδημία της Ομπρέλας: Γνωρίστε τους υπερήρωες της νέας σειράς του Netflix

Η Ακαδημία της Ομπρέλας: Γνωρίστε τους υπερήρωες της νέας σειράς του Netflix

Προσγειώθηκαν στις οθόνες μέσω της πλατφόρμας

Η νέα σειρά του Netflix, Η Ακαδημία της Ομπρέλας (The Umbrella Academy) προσγειώθηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες και όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει.

Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ Gerard Way το οποίο κυκλοφόρησε το 2007.
Το story της σειράς: 43 γυναίκες, την 1η Οκτωβρίου 1989 έφεραν στον κόσμο από ένα παιδί. Όμως, αυτές οι γυναίκες όταν ξημέρωσε η μέρα δεν ήταν έγκυες. Ο δισεκατομμυριούχος Sir Reginald Hargreeves (Colm Feore) υϊοθέτησε επτά από αυτά τα παιδιά, τα οποία αποδείχθηκε πως έχουν σούπερ-δυνάμεις.

Τα παιδιά μεγάλωσαν με πειθαρχία και στρατιωτικό τρόπο, πράγμα όμως τους καθιστά δυσλειτουργικούς ενήλικες και απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον.

Η μοίρα τους ενώνει ξανά και μαθαίνουν πως έρχεται η Αποκάλυψη. Ο σκοπός τους είναι να ανακαλύψουν την αιτία αλλά και να σταματήσουν την καταστροφή και το τέλος του κόσμου.

Οι επτά υπερήρωες: Η σειρά Η Ακαδημία της Ομπρέλας του Netflix έχει επτά βασικούς χαρακτήρες. Αυτοί είναι οι: Number One/Luther (Tom Hopper), Number Two/Diego (David Castaneda), Number Three/Allison (Emmy Raver-Lampman), Number Four/Klaus (Robert Sheehan), Number Five (Aidan Gallagher), Number Six/Ben (Justin H. Min), και Number Seven/Vanya (Ellen Page).

Ο Luther είναι ο δυνατός και ο προστάτης, ο Diego είναι πολύ γρήγορος και έχει εξαιρετική ικανότητα στη χρήση των μαχαιριών. Η Allison μπορεί να πείθει τους συνομιλητές της, ο Klaus μπορεί συνομιλεί με νεκρούς, ο Ben είναι... νεκρός, ενώ η Vanya νομίζει πως δεν έχει καμία δύναμη. Τέλος ο Number Five, ο οποίος είναι ένας μεσήλικας στο σώμα ενός εφήβου.

Οι συγκεκριμένοι υπερήρωες δεν χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους για να λύσουν τα προβλήματά τους, επιλέγουν όμως την δύναμη της συντροφικότητας και την αγάπη για την οικογένεια αφού πιστεύουν πως με την ένωση τους και την συνεργασία τους θα μπορέσουν να αποτρέψουν το τέλος του κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ακαδημία της Ομπρέλας υπάρχει και ένας μπάτλερ-μαϊμού, ο οποίος ντύνεται, μιλά και περπατά σαν παππούς και μία μαμά ρομπότ!