Η μητρότητα, το σοβαρό πρόβλημα υγείας, η γλυκιά έκπληξη του Ατζούν και η αποχώρηση

Η μητρότητα, το σοβαρό πρόβλημα υγείας, η γλυκιά έκπληξη του Ατζούν και η αποχώρηση

Δύσκολο στίβο μάχης, ένταση και συγκίνηση είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Οι άνδρες της ελληνικής ομάδας του Survivor, είχαν διαγωνιστεί προχθές για το έπαθλο της επικοινωνίας και νικητής είχε αναδειχθεί ο Σπύρος. Χθες, στην αρένα μπήκαν οι γυναίκες για να αποδείξουν πως έχουν καλύτερη ισορροπία από τους άνδρες. Οι παίκτριες άντεξαν πολύ περισσότερο στην κατασκευή, μια όμως βγήκε νικήτρια. Η Ρία κατάφερε να σταθεί όρθια πολύ περισσότερο από τις συμπαίκτριες της και έδωσε τη δυνατότητα στον Σίμο και την Ελπίδα να διαβάσουν και εκείνοι μηνύματα από τις οικογένειες τους.

Η Αφροδίτη, μίλησε στην κάμερα της παραγωγής και εξέφρασε την λύπη της που δεν κατάφερε να κερδίσει. «Στη ζωή μου, ο Θεός με έχει ευλογήσει με δυο αδέρφια και τέσσερα ανιψάκια. Με τον έναν μου αδερφό είμαστε δίδυμα, έχει κάνει δυο κοριτσάκια δίδυμα και δυο μέρες γίνονται ενός χρόνου. Πραγματικά φεύγοντας, δεν πρόλαβα να τα δω να περπατάνε και ήλπιζα να δω μια φωτογραφία με τα κοριτσάκια του να περπατάνε και να μου λένε πόσο τους λείπω. Με στεναχώρησε πάρα πολύ που δεν κέρδισα το έπαθλο γιατί ήθελα πάρα πολύ να τα δω, όπως και όλη μου την οικογένεια που μου λείπει πολύ.» είπε η Αφροδίτη σκουπίζοντας τα δάκρυα της.

«Η αλήθεια είναι πως είμαι σαν μαμά για τα παιδιά εδώ στην ομάδα, είμαι η πιο μεγάλη από όλους. Τους βλέπω λίγο πιο μητρικά, πιο στοργικά, τους φροντίζω, μαγειρεύω, θέλω να κάνω ότι καλύτερο γι’αυτούς. Πραγματικά μου λείπει η μητρότητα στη ζωή μου, γιατί δεν την έχω γευτεί. Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια. Ίσως αυτό μου βγαίνει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου» συμπλήρωσε η παίκτρια.

Οι παίκτες που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας, στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ώστε να διαβάσουν τα μηνύματα τους. Ο Βασίλης Σίμος, πήρε θέση και μόλις αντίκρισε την φωτογραφία της μητέρας του ξέσπασε σε κλάματα. Όπως είπε ο παίκτης ανάμεσα σε αναφιλητά, η μητέρα του έχει δώσει μεγάλη μάχη για να τον μεγαλώσει και εκείνη είναι ο λόγος που μπήκε στο Survivor, καθώς αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Και εγώ σε αγαπάω ρε μάνα» φώναξε ο παίκτης στην κάμερα και οι συμπαίκτες του βούρκωσαν.

Έλληνες και Τούρκοι, μεταφέρθηκαν στον στίβο μάχης για να διαγωνιστούν για το έπαθλο. Εκεί γνώρισαν και την καινούργια παίκτρια, η οποία έφτασε στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να ενισχύσει την τούρκικη ομάδα του Survivor. Η Σαμπριγιέ Σενγκιούλ χαιρέτησε όλους τους παίκτες και δέχθηκε και τα πειράγματα του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος της υπενθύμισε την αδυναμία που είχε δείξει στον Κωνσταντίνο Βασάλο, αφού όπως ο Κωνσταντίνος έτσι και η Σενγκιούλ, συμμετείχαν στο Survivor πριν δυο χρόνια και είχαν απολαύσει μαζί κοινό έπαθλο φαγητού με τις ομάδες του. «Αυτά ανήκουν όμως στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος πάει για γάμο» είπε ο παρουσιαστής στην αποσβολωμένη παίκτρια.

Οι δυο ομάδες μπήκαν δυναμικά στον στίβο μάχης όμως ένα επαναλαμβανόμενο λάθος της ελληνικής ομάδας, εκνεύρισε τον Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος πλησίασε τον πάγκο και τους τόνισε πως είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει και τους έδωσε συμβουλές.

Αρχικά, η νίκη φάνηκε πως θα πήγαινε στην ελληνική ομάδα όμως γρήγορα οι Τούρκοι «γύρισαν» το παιχνίδι και πήραν τον τελικό πόντο και το έπαθλο.

Στο τέλος, Έλληνες και Τούρκοι, πήγαν στον χώρο του συμβουλίου προκειμένου να ενημερωθούν ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από την τούρκικη ομάδα. Πριν όμως τους.... κεράσει πίκρα ο Ατζούν τους έκανε την έκπληξη και τους πρόσφερε γλυκό με αφορμή τα γενέθλια του Νίκου. Μάλιστα τους έδωσε και την επιλογή ανάμεσα σε δυο γεύσεις. Καραμέλα ή σοκολάτα.

Αφού έφαγαν το νόστιμο γλυκό τους, οι παίκτες ενημερώθηκαν από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, για τις θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού. Τις περισσότερες θετικές ψήφους πήρε ο Ατακάν, δεύτερος στη προτίμηση του κοινού βγήκε ο Μπόρα και τρίτος ο Κάαν με αποτέλεσμα να είναι αυτός που χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και αποχώρησε από το Survivor.