Συρτάκι, νεύρα, οι κρυμμένες καρύδες και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Συρτάκι, νεύρα, οι κρυμμένες καρύδες και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Γεμάτο ένταση και το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Μεγάλη ένταση και νεύρα επικρατούν στον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες του Survivor Ελλάδα – Τουρκία είναι έτοιμοι για καβγά τόσο με τους αντιπάλους τους όσο και μεταξύ τους.

Οι παίκτες των δυο ομάδων αρχικά διαγωνίστηκαν στο mix game με έπαθλο φαγητό. Κατερίνα Δαλάκα, Τόνι Σταυράτης, Νίκος Κοσμάς, Ατακάν, Οκάυ, Δήμητρα Βαμβακούση, Σεντά και Μπουσρά, μετά το τέλος του παιχνιδιού, μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να απολαύσουν το έπαθλο.

Έλληνες και Τούρκοι, έφαγαν, προσπάθησαν να συνεννοηθούν μιλώντας λίγα Αγγλικά, λίγα Τούρκικα και αρκετά στη... νοηματική και γέλασαν με την ψυχή τους.

Στην συνέχεια οι παίκτες μεταφέρθηκαν στις καλύβες τους. Στην ελληνική ομάδα, με αφορμή μια δήλωση του Βασίλη Βασιλικού, οι παίκτες τσακώθηκαν μεταξύ τους.

Ο Βασίλης Βασιλικός, κατηγόρησε τη συμπαίκτρια του, Δήμητρα Βαμβακούση, πως τρώει κρυφά καρύδες από τους υπολοίπους. Ο παίκτης όμως δεν της το είπε ευθέως και προτίμησε να το πει σε κάποιον άλλον συμπαίκτη του και έτσι να φτάσει στα αυτιά της Δήμητρας.

Ενώ ο καβγάς στη καλύβα είχε φουντώσει, λίγο πριν τον βραδινό ύπνο των παικτών, η Κατερίνα Δαλάκα ανέλαβε τον ρόλο του... πυροσβεστήρα και προσπάθησε να εξηγήσει στο Βασίλη Βασιλικό, πως μετά από τρεις εβδομάδες πείνας είναι λογικό να νομίζει και να κάνει σενάρια πως οι συμπαίκτες του τρώνε κρυφά και πως αυτά είναι παιχνίδια του μυαλού.

Η ελληνική ομάδα, προσπάθησε να χαλαρώσει και να κοιμηθεί καθώς την επόμενη μέρα θα διαγωνιζόντουσαν για το πολυπόθητο έπαθλο ασυλίας. Η καταιγίδα όμως που χτύπησε τον Άγιο Δομίνικο τους κράτησε ξύπνιους. Η Κατερίνα Δαλάκα, ως η... παλιά του παιχνιδιού τους εξήγησε και έδωσε τις συμβουλές της για το πως πρέπει να φτιάξουν την οροφή της καλύβας προκειμένου να προφυλαχθούν στο μέλλον από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του τροπικού κλίματος του Άγιου Δομίνικου.

Το πρωί, οι Έλληνες και οι Τούρκοι του Survivor μεταφέρθηκαν στην παραλία προκειμένου να διεκδικήσουν την ασυλία. Το αγώνισμα απαιτούσε ταχύτητα, δύναμη, ισορροπία και φυσικά στόχο. Η ελληνική ομάδα, αρχικά, πήρε το προβάδισμα και έφτασε εύκολα το σκορ στο 4-0. Το σερί χάλασε όμως και η τούρκικη ομάδα έφτασε σε απόσταση αναπνοής τους Έλληνες. Τελικά στο δεύτερο αγώνα, τη νίκη πήρε η ελληνική ομάδα με σκορ 10-7 κάνοντας τον Σάκη Τανιμανίδη να ξεσπάσει σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Οι δυο ομάδες, έκαναν και ένα τρίτο αγώνα, ο οποίος έληξε υπέρ της Ελλάδας με σκορ 3-0 χαρίζοντας έτσι στην ομάδα και την ασυλία και κάνοντας τους παίκτες να αρχίσουν να χορεύουν συρτάκι από τη χαρά τους.

Η ήττα αυτή, έφερε ένταση στον πάγκο της τούρκικης ομάδας και οι παίκτες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Γιουσούφ και Χικμέτ διαπληκτίστηκαν ενώ οι ψυχραιμότεροι μπήκαν στη μέσα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Οι Τούρκοι παίκτες οδηγήθηκαν στο παιχνίδι της ατομικής ασυλίας, την οποία πήραν οι Okay και Ecem. Μετά τη διαδικασία της ψηφοφορίας, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν οι Ατακάν, Κάαν και Μπορά.