Ο ποδοσφαιριστής, ο Αγόρου, η Σπυροπούλου και το τελεσίγραφο Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΪ

Ο ποδοσφαιριστής, ο Αγόρου, η Σπυροπούλου και το τελεσίγραφο Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΪ

Τα σενάρια για την ενίσχυση του Survivor και τι ισχύει

Το Survivor Ελλάδα – Τουρκία, μπορεί αρχικά να μην έφερε τα επιθυμητά, για τον σταθμό, νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο ακόμη θεωρείται «δυνατό χαρτί» και δεν πρόκειται να το αφήσουν στη μοίρα του, ούτε ο ΣΚΑΪ ούτε και ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Το ριάλιτι επιβίωσης, ήδη βρίσκεται σε φάση αλλαγών και τονωτικών κινήσεων ώστε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Τις επόμενες μέρες, την ελληνική ομάδα θα ενισχύσει η Κατερίνα Δαλάκα. Η Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου, στον δεύτερο κύκλο του Survivor έφτασε μια ανάσα από το μεγάλο έπαθλο, το οποίο όμως κέρδισε ο Ηλίας Γκότσης.

Η Κατερίνα, είχε δηλώσει λίγο καιρό πριν πως ο κύκλος του Survivor είχε κλείσει για εκείνη και πως είχε σκοπό να ξεκινήσει προετοιμασίες για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020. Πριν λίγες μέρες όμως έγινε γνωστό πως θα πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να ενταχθεί στην ελληνική ομάδα.

Υπάρχουν όμως και άλλα ονόματα τα οποία, ακούγεται έντονα πως θα φτιάξουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο.

Ο αγαπημένος του κοινού, «Φραουλίτσας»

Ο Νικόλας Αγόρου, ήταν ένα από τα άτομα στα οποία, φέρεται να έχει γίνει πρόταση για να μπει στο Survivor.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από το τηλεοπτικό κοινό και του είχαν χαρίσει το χαριτωμένο προσωνύμιο «φραουλίτσας» λόγω της του τατουάζ με την φράουλα που κοσμεί τον λαιμό του.

Η αλήθεια είναι πως ο Νικόλας Αγόρου, αν έπαιρνε μέρος ξανά στο Survivor θα ανέβαζε κι άλλο τα νούμερα τηλεθέασης και είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα προσφιλές και στον ΣΚΑΪ. Ωστόσο, δεν του έχει γίνει καμία οικονομική πρόταση από την Acun Medya, προκειμένου να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

Από το πλατό του My Style Rocks ξανά στον Άγιο Δομίνικο;

Ακόμη ένα άτομο που ακούστηκε πως θα βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο, ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια, είδε τις... μετοχές της να ανεβαίνουν πέρσι με τη συμμετοχή της στο Survivor 2 και μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι, υπέγραψε συμβόλαιο με την Acun Medya για την παρουσίαση του My Style Rocks.

O Τούρκος παραγωγός, που είδε αμέσως την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο της Κωνσταντίνας, δεν μπορούσε να την αφήσει να του φύγει μέσα από τα χέρια του γι’ αυτό και την αξιοποίησε στο παιχνίδι μόδας.

Όμως, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν πρόκειται να βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο για να κοντραριστεί με την τούρκικη ομάδα στους στίβους μάχης. Ο λόγος δεν είναι ότι δεν την θέλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί ή η παραγωγή. Ο λόγος αφορά καθαρά στην φυσική κατάσταση της παρουσιάστριας. Το φετινό Survivor έχει στίβους μάχης με αυξημένο βαθμό δυσκολίας και γι’ αυτό όλοι οι παίκτες που έχουν πάρει μέρος ή θα πάρουν στο μέλλον, βρίσκονται σε άψογη φυσική κατάσταση καθώς πρόκειται κυρίως για αθλητές.

Αυτός που θα βάλει γκολ στο τέρμα της τούρκικης ομάδας του Survivor

Χθες το πρωί, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό, αναφέρθηκε πως ένας ποδοσφαιριστής θα ενισχύσει την ελληνική ομάδα. Συγκεκριμένα η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: ««Να το πούμε από το Πρωινό, θα μπει και ένας ποδοσφαιριστής. Δε θέλω να πούμε όνομα... Θα μπει ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει σωματική δύναμη...»!

Από εκείνη τη στιγμή, οι φήμες φούντωσαν και οι διαρροές άρχισαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Ωστόσο μέχρι στιγμής, κανένα όνομα δεν επιβεβαιώνεται καθώς η παραγωγή βρίσκεται όντως σε επαφές με ποδοσφαιριστές αλλά κανείς δεν έχει πει το πολυπόθητο «ναι» που θα του δώσει και το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο.

Το τελεσίγραφο του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΪ

Μια από τις πρώτες κινήσεις που έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου να «χτυπήσει» υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ήταν να «καπαρώσει» την prime time ζώνη του Σαββάτου. Μια μέρα και ώρα, η οποία για πολλά χρόνια άνηκε στον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετακόμισε στην Παρασκευή και το Survivor πήρε τη θέση του. Μια αλλαγή που το τηλεοπτικό κοινό δεν αγκάλιασε καθώς και τα δυο προγράμματα του ΣΚΑΪ σημειώνουν, όχι και τόσο ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης το Σαββατόβραδο.

Στα επόμενα σχέδια του Ατζούν Ιλιτζαλί, είναι να γυρίσει το παιχνίδι στο παλιό του format και να προβάλλεται, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, δηλαδή Κυριακή με Πέμπτη. Αυτό σημαίνει ότι το Σαββατόβραδο θα ανήκει και πάλι στον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ωστόσο, τα όσα διέρρευσαν, πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος έστειλε τελεσίγραφο στον ΣΚΑΪ προκειμένου να αλλάξει μέρα, δεν ισχύει καθώς, έτσι κι αλλιώς είναι μια αλλαγή η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει από τις πρώτες εβδομάδες προβολής του Survivor.