Η κρίση πανικού, οι «δηλητηριώδεις» ατάκες του Χικμέτ και ο τοξικός παίκτης του Survivor

Η κρίση πανικού, οι «δηλητηριώδεις» ατάκες του Χικμέτ και ο τοξικός παίκτης του Survivor

Το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης είχε ένταση, αγώνες και γέλιο

Στην ελληνική ομάδα του Survivor έχει πέσει... διχόνοια. Οι παίκτες έχουν συσπειρωθεί εναντίον του Βασίλη Βασιλικό.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η ελληνική ομάδα προσπάθησε να λύσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί μετά από την βρισιά του Βασίλη Βασιλικού προς τον Νίκο, χωρίς όμως να βγει άκρη. Στο συμβούλιο του νησιού, και πριν την αποχώρηση της Ιουλιέτας το θέμα αναφέρθηκε ξανά, δίχως όμως να λυθεί.

Ο Παναγιώτης, μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής είπε την άποψη του για τον συμπαίκτη του. «Ο Βασιλικός έχει έχει σοβαρό πρόβλημα, δεν ξέρει τι θέλει και δεν ξέρει για ποιον λόγο μπήκε στο παιχνίδι...» ανέφερε ο Παναγιώτης.

Στην αντίπαλη παραλία, οι Τούρκοι παίκτες του Survivor, συζητούσαν την αποχώρηση της Ιουλιέτας και μάλιστα τόνισαν πως: «Μάλλον έκλαψε από χαρά. Θα πρέπει να ένιωσε παράξενα. Από τη μια θέλει να μείνει εδώ από την άλλη είναι πολύ δύσκολα».

Ένιωσαν όμως και ανακουφισμένοι για την συγκεκριμένη αποχώρηση, καθώς η Ιουλιέτα γνωρίζει την τουρκική γλώσσα και καταλάβαινε όσα έλεγαν οι αντίπαλοι της στον πάγκο.

«Τουλάχιστον θα μπορούμε πλέον να οργανώνουμε άνετα τη στρατηγική μας στον πάγκο» ανέφερε η τούρκικη ομάδα συζητώντας γύρω από τη φωτιά.

Ο Χικμέτ, ο Τούρκος παίκτης που έχει αρκετές φορές προκαλέσει με τα ξεσπάσματα του κατά της ελληνικής ομάδας, μίλησε στην κάμερα της παραγωγής και μίλησε για τον Βασίλη λέγοντας: «Χάρηκα που δεν έφυγε ο Βασίλης επειδή πέρασε μόνο μια εβδομάδα από τότε που ήρθε. Ανακάτεψε όλη την Ελληνική ομάδα. Για εμάς είναι θετικό ότι δεν έφυγε γιατί θα τσακώνονται μεταξύ τους.»

Την ίδια στιγμή, στην παραλία της ελληνικής ομάδας, η ένταση συνεχιζόταν ανάμεσα στον Βασίλη Βασιλικό και τον Τόνι. Ο Βασίλης μιλώντας στον συμπαίκτη του ανέφερε πως πέρασε και μια κρίση πανικού λόγω της κατάστασης που επικρατεί και των συνθηκών διαβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

«Έχω φάει τόση αρνητική ενέργεια από εδώ, πανικοβλήθηκα, με έπιασε μια κρίση πανικού, ζούμε σε κακές συνθήκες και δεν μπορώ να λειτουργώ σωστά...» είπε ο Βασίλης στον Τόνι.

Συνεχίζοντας τη συζήτηση, ο Βασίλης άφησε να εννοηθεί στον Τόνι πως ο δεύτερος δεν τον χωνεύει. Τότε ο Τόνι τον ρώτησε: «Αν δεν σε χώνευα θα σου έδινα την πατάτα μου;».

Από την άλλη, ο Κυριάκος Πελεκάνος, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ξανασχοληθεί με τον Βασίλη Βασιλικό.

«Μετάνιωσα που ασχολήθηκα με τον Βασιλικό, δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ μαζί του, του δίνω πολύ αξία. Για το καλό της ομάδας μου απλά θα έχω μια συμβίωση μαζί του. Δεν θα ήθελα να τον έχω φίλο έξω στη ζωή μου, πόσο μάλλον μέσα στο Survivor. Τα τελευταία χρόνια οι τοξικοί άνθρωποι έχουν φύγει από τη ζωή μου, δεν ήρθα στον Άγιο Δομίνικο για να βρω άλλον έναν, μακριά» είπε ο personal trainer.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι παίκτες δεν μπήκαν σε έναν ακόμη στίβο μάχης αλλά διαγωνίστηκε κάθε ομάδα ξεχωριστά στα symbol game. Το αγώνισμα το οποίο τους φέρνει τους νικητές ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό του Survivor.

Στους άνδρες νικητής βγήκε ο Βασίλης Βασιλικός και στις γυναίκες η Δήμητρα, η οποία έχει κερδίσει τα δύο σύμβολα.

Μετά οι παίκτες διαγωνίστηκαν στο quiz. Η ελληνική ομάδα μοιράστηκε τις γνώσεις της με το τηλεοπτικό κοινό χαρίζοντας γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό και διεκδίκησαν το τοστ και ένα αναψυκτικό που ήταν το έπαθλο.

Ο Βασίλης Σίμος, αναδείχθηκε ο νικητής και μαζί με τον Κυριάκο και την Ρία απόλαυσαν το έπαθλο τους.