Τι ακούγεται στο Star για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Τι ακούγεται στο Star για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Φέτος η Ζήνα Κουτσελίνη ήρθε αντιμέτωπη με την... σιδηρά Τάτι

Η μάχη της τηλεθέασης είναι καθημερινή για τα κανάλια και ο κάθε ένας ρίχνει στην... αρένα τα δυνατά του χαρτιά. Η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή της Αλήθειες με τη Ζήνα δείχνει έχει κερδίσει τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και τους ιθύνοντες του Star που την εμπιστεύονται με κλειστά μάτια.

Φέτος η Ζήνα Κουτσελίνη ήρθε αντιμέτωπη με την...σιδηρά Τάτι. Η Τατιάνα Στεφανίδου για πρώτη φορά επέλεξε να αλλάξει ζώνη και να μετακομίσει ακριβώς απέναντι από την Ζήνα Κουτσελίνη. Φέτος, η εκπομπή Μαζί σου του ΣΚΑΪ, αντί για την συνηθισμένη απογευματινή ώρα, βρέθηκε να βγαίνει στον αέρα στις 11.30 το πρωί απέναντι από τις Αλήθειες με τη Ζήνα που ξεκινάνε στις 12.00.

Οι δυο εκπομπές, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν και ίδια θεματολογία καθώς και οι δυο ασχολούνται με κοινωνικά θέματα της επικαιρότητας. Η Τατιάνα Στεφανίδου, έχει αποδείξει την αξία της στα τηλεοπτικά δρώμενα και το κοινό την ανεβάζει ψηλά στον πίνακα της τηλεθέασης.

Όμως η Ζήνα Κουτσελίνη αποδεικνύεται σκληρή και δυνατή αντίπαλος.

Με βάση τα μερίδια του πίνακα τηλεθέασης, η Τατιάνα Στεφανίδου κερδίζει στο γενικό σύνολο των τηλεθεατών καθώς σημειώνει υψηλότερα νούμερα όμως η Ζήνα Κουτσελίνη κερδίζει το δυναμικό κοινό, το οποίο είναι το κοινό ηλικίας 18-54, και είναι ακριβώς αυτό το κοινό στο οποίο στοχεύει το κανάλι.

Το ποσοστό της Ζήνας Κουτσελίνη από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι και τον Φεβρουάριο είναι 15,1%, ενώ το αντίστοιχο της Τατιάνας Στεφανίδου και της εκπομπής Μαζί σου, είναι 3 μονάδες λιγότερο, συγκεκριμένα 12,2%.

Όπως ακούγεται στους διαδρόμους του καναλιού, στο Star είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Έτσι, αναμένεται να είναι μια εκπομπή που θα στηρίξει ο σταθμός και τη νέα σεζόν, με την κόντρα στη μεσημεριανή ζώνη να φουντώνει ακόμη περισσότερο.