Στο πάλκο η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση – Ο ρόλος της Ματσούκα στην παράσταση

Στο πάλκο η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση – Ο ρόλος της Ματσούκα στην παράσταση

Ο λόγος που θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου

Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση, του ανθρώπου που από τη Σμύρνη κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του κόσμου, γίνεται παράσταση.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα σε λίγο καιρό να δει στο θεατρικό σανίδι την ζωή του Έλληνα εφοπλιστή και επιχειρηματία που τραβούσε πάνω του τα φλας και τις κάμερες με την επιχειρηματική του δραστηριότητα, την προσωπική του ζωή αλλά και τα οικογενειακά δράματα που βίωνε.

Την αποκάλυψη έκανε ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή Πρωινό.

«Αυτό θα βασίζεται σε μία βιβλιογραφία που θα γίνει σε μια θεατρική σύνθεση, την οποία θα πάρει ο κύριος Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος θα σκηνοθετήσει κιόλας. Το ενδιαφέρων είναι οι γυναίκες στη ζωή του. Θα γίνουν σήμερα αποκαλύψεις και θα ξεκινήσω με την Τίνα Λιβανού που του χάρισε και δύο παιδιά, παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό και δεν ξέρουμε ακόμα ποια θα ερμηνεύσει την Τίνα Λιβανού και φαντάζομαι σε λίγες ημέρες θα έχουμε και αυτό.

Πάμε να δούμε ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει την Μαρία Καλλάς. Είναι μελαχρινή και τραγουδάει πάρα πολύ καλά και έχει κάνει πολλά μιούζικαλ στην Ελλάδα. Είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία νομίζω θα δουλέψει πολύ για αυτό το ρόλο. Γίνονται με τόση μυστικότητα οι συζητήσεις. Η Τζάκι Κένεντι θα είναι ένα κορίτσι που άλλοι την έχουν χαρακτηριστεί πολύ σeξυ, και έχει έναν δικό της τρόπο.

Η Δήμητρα Ματσούκα που είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την Δήμητρα. Να αποκαλύψουμε και τον Ωνάση, που θα τον υποδυθούν τρεις άντρες σε διαφορετικές ηλικίες. Στην ωριμότητα του με τους γάμους του θα τον υποδυθεί ο Σταμάτης Φασουλής και θα σκηνοθετήσει και θα κάνει και την σύνθεση την βιβλιογραφία. Θα είναι ένας στα νιάτα του στην Σμύρνη και ένας στην εφηβεία του. Είναι πολλοί οι ρόλοι.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άρης Καβατζίκης.

Ο λόγος που θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου

Όπως ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης, η πρεμιέρα θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου και ο λόγος είναι τα γενέθλια του επιχειρηματία του θεάτρου Παλλάς. Ο επιχειρηματίας θέλει, ως γούρι, οι παραστάσεις που ανεβαίνουν στο θέατρο του να κάνουν πρεμιέρα τη συγκεκριμένη ημερομηνία και αυτό θα κάνει και με την παράσταση για την ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση.