«Γιατί δεν απολύθηκε και η Έλλη Στάη, που παίρνει 50.000 το μήνα;»

«Γιατί δεν απολύθηκε και η Έλλη Στάη, που παίρνει 50.000 το μήνα;»

Ακόμη ένα άτομο παίρνει θέση για το θέμα που έχει προκύψει με το βίντεο των Αρβύλα

Το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα, στον ΣΚΑΪ, το βράδυ της Δευτέρας έχει προκαλέσει αίσθηση και ταραχή στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Το απόσπασμα έδειχνε την Έλλη Στάη και τον Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν ξεκινήσουν την συνέντευξη για λογαριασμό του Open. Η δημοσιογράφος και ο πρωθυπουργός, σε χαλαρό κλίμα συζητούσαν και πείραζαν ο ένας τον άλλον.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, ξεκίνησε εσωτερική έρευνα στο Open ώστε να βρεθεί ποιος διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο στους Αρβύλα.

Την ίδια ώρα η Έλλη Στάη με κείμενο της στο site The Toc, «κάρφωσε» τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του πως χρησιμοποίησαν προϊόν υποκλοπής.

Ο Αντώνης Κανάκης, με τη σειρά του απάντησε μέσω ανακοίνωσης πως το συγκεκριμένο απόσπασμα το βρήκαν αναρτημένο στο site του Open και από εκεί το πήραν και το χρησιμοποίησαν.

Την ίδια στιγμή, διέρρευσαν πληροφορίες πως απολύθηκε από το Open το άτομο που έκανε το λάθος και «ανέβασε» στο site το συγκεκριμένο απόσπασμα.

Ακόμη όμως ένα άτομο παίρνει θέση για το θέμα που έχει προκύψει. Αυτή τη φορά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό κατακεραυνώνει την Έλλη Στάη και αναρωτιέται δημόσια, γιατί δεν απολύθηκε και εκείνη.