Η καθαρίστρια με το πλαστό πτυχίο, ο Σαββιδάκης και ο ύμνος στη διαφορετικότητα

Η καθαρίστρια με το πλαστό πτυχίο, ο Σαββιδάκης και ο ύμνος στη διαφορετικότητα

Οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη λίγο Μετά τα Μεσάνυχτα

Λίγο Μετά τα Μεσάνυχτα η Ελεονώρα Μελέτη θα ανοίξει το πλατό της και θα υποδεχθεί τους καλεσμένους της.

Την αρχή θα κάνει με τη Δήμητρα Τσιαντάκη, την καθαρίστρια από τον Βόλο που πλαστογράφησε το απολυτήριο Δημοτικού προκειμένου να βρει δουλειά. Σε μια εξομολόγηση που θα προκαλέσει συγκίνηση, η Δήμητρα Τσιαντάκη μιλάει για τα δέκα χρόνια φυλάκιση, για την αποφυλάκιση της μετά την εκδίκαση της αίτησης αναίρεσης που κατέθεσε στον Άρειο Πάγο, για τα δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά και για τις μέρες μέσα στη φυλακή.

Στη συνέχεια, απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη θα βρεθεί ο Γιάννης Σαββιδάκης. Ο τραγουδιστής θα πάρει θέση για πρώτη φορά, στα σχόλια και την κριτική που δέχτηκε έπειτα από δηλώσεις που έκανε για τους μετανάστες, οι οποίες οδήγησαν κάποιους να τον χαρακτηρίσουν «ρατσιστή».

Τέλος, μέσα από την εκπομπή Μετά τα Μεσάνυχτα θα γνωρίσουμε την Εύη Σακελλάρη και τον Νίκο Καραχάλιο, ένα από τα 28 ζευγάρια που φωτογραφήθηκαν για καμπάνια γνωστής σοκολάτας, υμνώντας τη διαφορετικότητα στην αγάπη. Μέσα από μια συγκινητική διήγηση, το ζευγάρι εξηγεί πώς άλλαξε η ζωή του, σε ένα βράδυ, όταν ο Νίκος έμεινε παράλυτος, από έναν κοινό πόνο στη μέση.