«Απορώ πώς μπορείς να με κοιτάς στα μάτια, δεν αισθάνεσαι άσχημα;»

«Απορώ πώς μπορείς να με κοιτάς στα μάτια, δεν αισθάνεσαι άσχημα;»

Ο διάλογος Λάμπρου Κωνσταντάρα και Λάουρας Νάργες στο πλατό του Survivor Πανόραμα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και εκεί βρήκε την ευκαιρία της η Λάουρα Νάργες για να του παραπονεθεί για τα όσα έγραφε ο δημοσιογράφος πριν δυο χρόνια στα social media για τη δική της συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αφού η παρουσιάστρια Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος τον υποδέχθηκαν και τον καλωσόρισαν στο πλατό της εκπομπής, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «Η Λάουρα δεν μου μιλάει γιατί όταν αγωνιζόταν στο Survivor εγώ έγραφα στο facebook» είπε ο δημοσιογράφος και η συζήτηση μεταξύ τους άναψε.

«Παραδέξου ότι από τον καναπέ είναι όλα πιο εύκολα...» του είπε η Λάουρα Νάργες και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας της απάντησε πως έχει δίκιο. «Φυσικά και είναι, αλλά παραδέξου κι εσύ το πόσο θέλει το Survivor αλλά και όλοι μας αυτά τα σχόλια. Την ώρα που βλέπουμε και δεν νιώθουμε τον πόνο τον δικό σας, θα γράψουμε και τη βλακεία μας» της είπε.

«Επειδή ακριβώς δεν τον νιώθετε τον πόνο αυτό και επειδή ακριβώς είναι βλακεία, όπως το λες. Αλλά πραγματικά απορώ πώς μπορείς να με κοιτάς στα ματιά, με όσα έχεις γράψει. Δεν αισθάνεσαι άσχημα;» αναρωτήθηκε η Λάουρα Νάργες κοιτώντας τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ο οποίος καθόταν δίπλα της.

Δείτε το απόσπασμα στο βίνετο του zappit που ακολουθεί: