Πήρε το πράσινο φως η Σεξουαλική Αγωγή του Netflix

Πήρε το πράσινο φως η Σεξουαλική Αγωγή του Netflix

Πότε θα προβληθεί η δεύτερη σεζόν της σειράς

Η Σεξουαλική Αγωγή, η σειρά που αναδείχθηκε σε τεράστια εμπορική επιτυχία πήρε το πράσινο φως για να συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν μέσω της πλατφόρμας Netflix.

Την Σεξουαλική Αγωγή, υπολογίζεται ότι την παρακολούθησαν πάνω από 40 εκατομμύρια νοικοκυριά μέσα στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες προβολής της.

Οι φαν της σειράς απαίτησαν από το Netflix να ανανεώσει την σειρά και η επιθυμία τους εισακούστηκε. Νέα οκτώ επεισόδια θα προβληθούν όμως η παραγωγή της δεύτερης σεζόν θα ξεκινήσει αυτή την άνοιξη στην Αγγλία.

Οι Τζίλιαν Άντερσον, Έισα Μπάτερφιλντ, Έμα Μάκι, Νσούτι Γκάτουα, Έιμι-Λου Γουντ, Κόνορ Σουίντελς, Κένταρ Γουίλιαμς-Στέρλινγκ, Τάνια Ρέινολντς και Πατρίσια Άλισον θα εμφανιστούν ξανά στους ίδιους ρόλους.

Η δημιουργός Λόρι Ναν επιστρέφει και αναλαμβάνει ξανά τη διεύθυνση παραγωγής, αυτήν τη φορά σε συνεργασία με τον Τζέιμι Κάμπελ.

Την παραγωγή της δεύτερης σεζόν της πετυχημένης σειράς θα κάνει πάλι η Eleven.

Σχετικά με την ανανέωση της σειράς, η δημιουργός Λόρι Ναν δήλωσε: «Η πρώτη σεζόν είχε τεράστια απήχηση. Είναι απίστευτο να βλέπεις ανθρώπους από όλο τον κόσμο να ταυτίζονται με χαρακτήρες που γεννήθηκαν ως απλές ιδέες στο μυαλό μου. Είμαι απόλυτα ευγνώμων σε όλους όσοι αφιέρωσαν χρόνο και είδαν τη σειρά, και ανυπομονώ να συνεχίσω αυτό το καταπληκτικό ταξίδι».