Η πρώτη αποχώρηση από την ελληνική ομάδα στο Survivor

Η πρώτη αποχώρηση από την ελληνική ομάδα στο Survivor

«Είναι άδικο και για μένα και για την ομάδα που φεύγω»

Γεγονός είναι η πρώτη αποχώρηση από το Survivor έπειτα από ψηφοφορία. Ήδη από το παιχνίδι έχει αποχωρήσει αναγκαστικά ο Δημήτρης Μαργαρίτης λόγω τραυματισμού.

Η Ιουλιέτα Κίτρινου, ο Σπύρος Γουρδούπης και η Ντέμνη Τσαγανού ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά την ψηφοφορία των παικτών.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί από την ελληνική ομάδα, μετά την ψηφοφορία των τηλεθεατών, είναι η Ντέμη Τσαγανού.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι στεναχωρημένη γιατί όπως είπα και πριν ήταν ένα όνειρο που ήθελα να το ζήσω περισσότερο. Παρ’ όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι, όποτε όταν έρχεσαι στη θέση του υποψήφιου, υπάρχει και η πιθανότητα να συμβεί αυτό που συνέβη τώρα. Οπότε, οκ. Δεν θα πω ότι είναι αδικία ακριβώς γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι αδικία από την άποψη ότι δεν έχεις προλάβει να δείξεις πράγματα, κληθήκαμε να πάρουμε μια απόφαση για το ποιον θα ψηφίσουμε, ενώ ουσιαστικά είχαμε παίξει πολύ λίγο. Στην πορεία έδειξα ότι έχω πολύ δυνατά στοιχεία, οπότε με αυτή την έννοια είναι άδικο και για μένα και για την ομάδα που φεύγω», είπε η Ντέμη Τσαγανού.