Με το δεξί η πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα – Τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης

Με το δεξί η πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα – Τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης

«Να καλωσορίσουμε τον ΣΚΑΪ στο Ράδιο Αρβύλα» είπε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του έκαναν είσοδο με το «Always look on the bright side of life». «Ζήτω ο Παύλος Πολάκης! Ζήτω ο Άδωνις Γεωργιάδης! Ζήτω η Μεγαλοοικονόμου! Ζήτω το Power of Love! Ζήτω ο Πάνος Καμμένος! Ζήτω ο Αλέξης! Ζήτω ο Κούλης! Ζήτω η γκαζόζα! Καλό ξεκίνημα Ράδιο Αρβύλα!» ήταν τα πρώτα λόγια που ακούστηκαν από το στόμα του Αντώνη Κανάκη και το γνώριμο χορευτικό σήμα έπεσε για ακόμα μια χρονιά.

«Κυρίες και κύριοι έβλεπα το υλικό και πρέπει να σας πω ότι αν είστε από αυτούς που γελάνε δυνατά, σήμερα το βράδυ θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τους γείτονες, εκτός και αν και οι γείτονες είναι συντονισμένοι στο Ράδιο Αρβύλα. Να καλωσορίσουμε τον ΣΚΑΪ στο Ράδιο Αρβύλα και ευχόμαστε να έχουν καλές αντοχές στην σάτιρα και στο χιούμορ!» είπε με νόημα ο Αντώνης Κανάκης.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, οι Ράδιο Αρβύλα κράτησαν στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Δευτέρας το 33% των τηλεθεατών στο σύνολο. Στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54 η εκπομπή σημείωσε ποσοστό 34%, ενώ έφτασε σε τέταρτο το 38,6%.

Παρακαλούμε περιμένετε ...