Οι ειρωνείες, η πλαστική στη μύτη, η αποχώρηση του «Ράμπο» και οι υποψήφιοι

Οι ειρωνείες, η πλαστική στη μύτη, η αποχώρηση του «Ράμπο» και οι υποψήφιοι

Απ' όλα είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα - Τουρκία

Το δεύτερο επεισόδιο του Survivor Ελλάδα-Τουρκία έφτασε στο τέλος του. Η ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες κάθε λεπτό που περνάει στον Άγιο Δομίνικο, αυξάνεται.

Έλληνες και Τούρκοι διαγωνιζόντουσαν χθες στο δεύτερο αγώνισμα που θα καθόριζε ποιος θα κερδίσει την ασυλία και ποια ομάδα θα αναγκαζόταν να ψηφίσει υποψήφιους προς αποχώρηση.

Τόσο οι Έλληνες όσο και οι Τούρκοι παίκτες του Survivor μπήκαν δυναμικά στον στίβο μάχης καθώς κανείς δεν ήθελε, από τόσο νωρίς να μπει στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Το παιχνίδι αρχικά φάνηκε πως ήταν της τούρκικης ομάδας καθώς ήταν πιο εύστοχοι.

Με το σκορ να είναι 2-2, οι Τούρκοι παίκτες εκδήλωσαν νεύρα: «Δεν έχουμε καμία δουλειά με αυτούς!» ανέφεραν μεταξύ τους κοιτώντας την ελληνική ομάδα που πανηγύριζε. Η τούρκικη ομάδα πήρε σχετικά γρήγορα προβάδισμα στο σκορ και έφτασαν εύκολα στους 9 βαθμούς.

Η ελληνική ομάδα πείσμωσε και μετέτρεψαν το παιχνίδι σε ντέρμπι καθώς γύρισαν το σκορ σε 8-9. Τον τελικό πόντο όμως πήραν οι Τούρκοι και μαζί και τη νίκη.

Οι έντονοι πανηγυρισμοί και τα συνθήματα, εκνεύρισαν την ελληνική ομάδα, η οποία συζητώντας καθισμένη στο γρασίδι προτού αγωνιστούν για τις ατομικές ασυλίες, ανέφεραν τις ειρωνείες και το εριστικό ύφος που είχαν οι αντίπαλοι τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Ο τραυματισμός και η πλαστική στη μύτη

Οι γυναίκες της ελληνικής ομάδας αποδείχτηκαν πολύ δυνατές στον στίβο μάχης. Το πάθος τους και η εκρηκτικότητα τους δυσκόλεψαν τις αντιπάλους να πάρουν βαθμό. Η Ρία, σπρώχνοντας μαζί με την συμπαίκτρια της την τεράστια ρόδα έφτασε στην τελική ευθεία για να την τοποθετήσουν στην ειδική κατασκευή.

Η παίκτρια από την ένταση που είχε, δεν υπολόγισε καλά τον χώρο της με αποτέλεσμα το σίδερο της κατασκευής να την χτυπήσει στη μύτη. Αν και φάνηκε πως ζαλίστηκε από το χτύπημα δεν σταμάτησε να εμψυχώνει τη συμπαίκτρια της που έφυγε τρέχοντας για να πάει στους στόχους. Αμέσως μετά πλησίασε το νοσηλευτικό προσωπικό της παραγωγής όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στο τέλος του αγώνα, ο παρουσιαστής του Suvivor, Σάκης Τανιμανίδης την ρώτησε πως είναι το χτύπημα και εκείνη απάντησε με αρκετό χιούμορ πως είναι καλά και πως στην χειρότερη περίπτωση να έκανε ακόμη μια... πλαστική στη μύτη και να την ξαναέφτιαχνε προκαλώντας γέλια στον πάγκο.

Η αλλαγή στις ατομικές ασυλίες

Ακόμη μια αλλαγή για το φετινό Survivor. Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης, ενημέρωσε την ελληνική ομάδα πως πλέον οι ατομικές ασυλίες είναι δυο. Μια για τους άνδρες και μια για τις γυναίκες της κάθε ομάδας, αντί για μια ανά ομάδα όπως ήταν μέχρι πέρσι.

Από το ατομικό αγώνισμα όπου κάθε διαγωνιζόμενος αγωνίζεται για να προστατέψει τον εαυτό του, νικητές βγήκαν η Ρία και ο Τόνυ.

Ο σοβαρός τραυματισμός και ο νέος παίκτης

Πριν καλά καλά ξεκινήσει το παιχνίδι, ένας παίκτης αναγκάστηκε λόγω σοβαρού τραυματισμού να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο «Ράμπο» του Survivor, Δημήτρης Μαργαρίτης, στην πρεμιέρα του Survivor χτύπησε το πόδι του σοβαρά. Στο χθεσινό επεισόδιο τον είδαμε να παλεύει με τον πόνο και να αγωνίζεται κάτι που όμως επιβάρυνε το πόδι του και κρίθηκε αναγκαία από τους γιατρούς της παραγωγής η έξοδος του από το παιχνίδι.

Ο Σάκης ανακοίνωσε, πως προκειμένου να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στις ομάδες, θα μπει νέος παίκτης όσο πιο σύντομα γίνεται.

Το πρώτο συμβούλιο του νησιού και οι δυο νικητές

Οι δυο ομάδες πήραν θέση στους πάγκους τους στο πρώτο συμβούλιο του νησιού. Ο χώρος ανανεωμένος και μεγαλύτερος σε σχέση με πέρσι. Ο Σάκης Τανιμανίδης, προτού δώσει τον λόγο στους παίκτες ανέφερε ορισμένες ακόμα αλλαγές που θα έχει ο φετινός κύκλος του Survivor. Μια εξ’αυτών είναι πως φέτος θα βγουν δυο νικητές, ένας Έλληνας και ένας Τούρκος.

««Πρέπει να γνωρίζεται ότι φέτος, οι εξτρά παίκτες που θα έρθουν για την κάθε ομάδα, θα έρθουν πολύ πιο σύντομα. Είχαμε και στα δύο προηγούμενα Survivor εξτρά παίκτες που μπήκαν μέσα στο παιχνίδι κάποια στιγμή, θα γίνει το ίδιο και φέτος. Αυτή τη φορά όμως θα γίνει πιο σύντομα από τις προηγούμενες δύο χρονιές. Οπότε, λοιπόν, εκεί που δεν θα το περιμένετε κάποια στιγμή θα γνωρίσετε το καινούργιο ή τα καινούργια μέλη της ομάδας.

Ένα άλλο στοιχείο του φετινού Survivor που είναι διαφορετικό είναι ότι θέλουμε να κρατήσουμε την ισορροπία ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια. Που σημαίνει ότι όσο πηγαίνουμε προς το τέλος και σιγά σιγά μένετε λιγότεροι, πάντα μετά από ένα σημείο, μετά από μία γραμμή, οι γυναίκες και οι άντρες θα είναι ισάριθμοι για την κάθε ομάδα, δεν έχει σχέση η άλλη ομάδα σε αυτό που λέω, μιλάω για την κάθε ομάδα ξεχωριστά. Στις λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θα μπούμε όταν έρθει εκείνη η ώρα, που θα είναι αρκετούς μήνες μετά από το σημερινό συμβούλιο του νησιού. Επίσης, στο φετινό Survivor θα υπάρξουν δύο νικητές, ένας από την Τουρκία κι ένας από την Ελλάδα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η ελληνική ομάδα μετά από ψηφοφορία έβγαλε τους τρεις πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση της σεζόν. Από την ψηφοφορία των παικτών, ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η Ιουλιέτα. Η Ρία, η οποία είχε κερδίσει λίγο νωρίτερα την γυναικεία ατομική ασυλία έδωσε το όνομα του Σπύρου ενώ ο Τόνυ ο οποίος είχε κερδίσει την αντρική ασυλία έδωσε την Ντέμη.