Για ποια σειρά ο Δημήτρης Κοντομηνάς άσκησε βέτο στο κανάλι

Για ποια σειρά ο Δημήτρης Κοντομηνάς άσκησε βέτο στο κανάλι

Ο Alpha είχε αποφασίσει να την «κόψει» και ο επιχειρηματίας μπήκε μπροστά

Ενώ είχε ανακοινωθεί στους ηθοποιούς και στους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς ότι θα κοπεί και δεν θα συνεχιστεί, ο Δημήτρης Κοντομήνας άσκησε βέτο στον Alpha πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

Ο λόγος για τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», η οποία είχε αποφασιστεί να ολοκληρωθεί με το τέλος της περασμένης σεζόν.

Η απόφαση αυτή είχε ανακοινωθεί όμως λίγες εβδομάδες μετά ο Δημήτρης Κοντομηνάς ξεκαθάρισε πως η σειρά θα συνεχιστεί κανονικά.

Το παρασκήνιο μετέφερε ο πρωταγωνιστής της σειράς, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο τηλεοπτικός «Ηλίας», στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. «Εγώ έχω δηλώσει ότι την Μουρμούρα μπορώ να την περπατήσω πολλά χρόνια μέχρι να πάρω και σύνταξη, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ. Όταν καθίσαμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι, κάποια στιγμή είπαμε «ναι» ας σταματήσει έτσι στη δόξα της, αλλά κάτι μας έτρωγε. Και να ‘ναι καλά και ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος άσκησε βέτο. Μόλις έμαθε ότι μπορεί να την σταματήσουμε είπε «Όχι! Θα συνεχίσει»!» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: