Επιστρέφει το Βινύλιο μέσα από τον ΣΚΑΪ – Πότε κάνει πρεμιέρα

Επιστρέφει το Βινύλιο μέσα από τον ΣΚΑΪ – Πότε κάνει πρεμιέρα

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα βγει στον «αέρα» ο Αντώνης Κανάκης

Τον Οκτώβριο του 2018, η συνεργασία του Αντώνη Κανάκη με τον Ant1 έληξε. Με μια λιτή ανακοίνωση τότε, το κανάλι του Αμαρουσίου είχε ενημερώσει για το... διαζύγιο των δυο πλευρών.
Ο παρουσιαστής από την άλλη, με μια ανάρτηση του στα social media έκανε λόγο για μια «επώδυνη απόφαση» την οποία η διοίκηση του σταθμού προσπάθησε να ανατρέψει. Αυτό όμως, συνέχιζε στην ίδια ανάρτηση ο Αντώνης Κανάκης, δεν επρόκειτο να γίνει καθώς οι λόγοι που τον είχαν οδηγήσει σε αυτή του την απόφαση, την καθιστούσαν μη αναστρέψιμη.

Οι ιθύνοντες των αντίπαλων καναλιών τότε, προσπάθησαν να διεκδικήσουν τον παρουσιαστή, ο κάθε ένας για λογαριασμό του δικού του σταθμού.

Τελικά ο ΣΚΑΪ επικράτησε και έδωσαν τα χέρια με τον Αντώνη Κανάκη. Η εκπομπή «Βινύλιο», η οποία αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει στις οθόνες την Τρίτη 05 Φεβρουαρίου στις 00.15.

Το κανάλι εξέδωσε την ανακοίνωση για την πρεμιέρα της εκπομπής πριν από λίγο και αναφέρει: «Με πολυδιάστατη ταυτότητα και διάθεση, θεματικές εκπομπές, εκλεκτούς καλεσμένους, μουσικά και όχι μόνο αφιερώματα, έρχεται κάθε Τρίτη βράδυ στις 00:15 να ψυχαγωγήσει, να διασκεδάσει, να συζητήσει και ενίοτε να συγκινήσει.

Το «Βινύλιο» είναι νοσταλγία και όνειρα, είναι ρεαλισμός, είναι το χθες, το σήμερα και το αύριο, είναι παρέα, αθωότητα και μουσική.

Το «Βινύλιο», άλλοτε χρωματιστό, άλλοτε μαύρο, είναι ζωντανός οργανισμός, φθαρμένος από τη χρήση και γεμάτος ατέλειες, που όμως παράγει τον πιο αληθινό και ζεστό ήχο.

Από την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, το «Βινύλιο» αποδεικνύει ότι υπάρχει και αυτή η τηλεόραση.»

Δείτε το τρέιλερ: