«Κλείδωσαν» τα ονόματα που θα πλαισιώνουν την Μπάγια στο Survivor Πανόραμα

«Κλείδωσαν» τα ονόματα που θα πλαισιώνουν την Μπάγια στο Survivor Πανόραμα

Μέσα στη μέρα η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

Λίγες μέρες έμειναν για να επανέλθει στις τηλεοπτικές μας οθόνες το Survivor. Το ριάλιτι παιχνίδι επιβίωσης φιλοδοξεί να κερδίσει το κοινό με τη φετινή διαφορετική του προσέγγιση .Για πρώτη φορά δεν θα υπάρχουν οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» αλλά δυο ομάδες που θα εκπροσωπούν τις χώρες τους. Η μια ομάδα θα είναι με Έλληνες παίκτες και η άλλη με Τούρκους παίκτες.

Το Survivor Ελλάδα – Τουρκία θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ βρίσκονται σε ρυθμούς... επιβίωσης.

Μαζί όμως με το Survivor, στις οθόνες μας θα επιστρέψει και το Survivor Πανόραμα, η εκπομπή σχολιασμού του παιχνιδιού. Στη θέση της Ντορέττας Παπαδημητρίου, η οποία πέρσι παρουσίαζε την εκπομπή, φέτος θα βρίσκεται η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η δημοσιογράφος, μετά την αποχώρηση της από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και τον Ant1, βρήκε τηλεοπτική στέγη στον ΣΚΑΪ.

Όπως και πέρσι όμως, έτσι και φέτος η παρουσιάστρια δεν θα είναι μόνη της στο τραπέζι της εκπομπής. Θα την πλαισιώνουν δυο άτομα. Πρόκειται για την γλυκιά πρώην παίκτρια του Survivor 1 και για την πιο γνώριμη φωνή της ελληνικής τηλεόρασης.

Λάουρα Νάργες και η φωνή του Shopping Star, Βαγγέλης Χαρισόπουλος θα είναι στο πλευρό της δημοσιογράφου ενώ μέχρι το τέλος της μέρας, αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.