«Ένα μπράβο στη Σάσα Σταμάτη, γιατί βγήκε με τσαμπουκά»

«Ένα μπράβο στη Σάσα Σταμάτη, γιατί βγήκε με τσαμπουκά»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του

Η Σάσα Σταμάτη, μετά από ένα χρόνο που παρουσίαζε το Ooh La La μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ ενημερώθηκε από τη διοίκηση του σταθμού πως η εκπομπή της «κόβεται».
Η δημοσιογράφος, το Σάββατο αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τους τηλεθεατές οι οποίοι ήταν αυτοί που την στήριξαν όλο αυτό το διάστημα.

«Φιλαράκια, όπως ξέρετε ό, τι αρχίζει κάποια στιγμή τελειώνει. Πολλές φορές τελειώνει και λίγο πρόωρα. Δηλαδή, εμείς περιμέναμε να τελειώσουμε τον Ιουνίου και τελικά τελειώνουμε σήμερα. Να σας πω τι έχει γίνει, για να ξέρετε από μένα αυτά που αφορούν εμένα. Την Δευτέρα με κάλεσαν από την Διοίκηση του ΣΚΑΪ – έτσι ξαφνικά- και μου ανακοίνωσαν ότι λόγω της αλλαγής του νέου προγράμματος δεν υπάρχει χρόνος τηλεοπτικός για την εκπομπή. Είχαν σκοπό να το κάνουν μία ώρα, αλλά τελικά ούτε η μία ώρα υπάρχει. Οπότε, μου ανακοίνωσαν ότι σήμερα είναι η τελευταία εκπομπούλα. Δεν μπορώ να σας πω ότι είμαι χαρούμενη. Είναι μία ήττα, είναι μία αποτυχία αλλά φαντάζομαι ότι και εσάς σας έχει συμβεί στη ζωή σας να προσπαθείτε πάρα πολύ για κάτι και να μην γίνεται» είπε στην έναρξη της εκπομπής της μιλώντας στους τηλεθεατές και λέγοντας τους, όπως πάντα την αλήθεια.

Στην έναρξη της εκπομπής, η πανύψηλη παρουσιάστρια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βγει από κάπου αλλού το Ooh La La λέγοντας: «Κόψε κάτι! Κόψε κάτι! Κόψε.. Αφιερωμένο στην Acun Medya και στον Acun Ilicali! Με πολλή αγάπη! Τελευταία εκπομπούλα για το 2019 πρέπει να την απολαύσετε! Μπορεί να βγούμε από κάπου αλλού, είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις άλλωστε».

Ο Νίκος Μουτσινάς, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στη Σάσα Σταμάτη για το «κόψιμο» της εκπομπής της. «Ένα μπράβο στη Σάσα Σταμάτη, γιατί βγήκε με τσαμπουκά, είπε ότι τη φώναξαν και της ανακοίνωσαν ότι θα κάνει τελευταία εκπομπή. Βγήκε το είπε στον κόσμο απλά, ήταν ψύχραιμη, αξιοπρεπής, είχε χιούμορ, καμία μιζέρια. Και Σάσα να σου πω κάτι; Έρχονται τα καλύτερα, πίστεψέ το! Να προχωρήσεις και καλή επιτυχία σε όλα. Δεν είναι εύκολα αυτά. Σάσα μου την αγάπη μας και τα φιλιά μας.» της είπε μέσα από την κάμερα της εκπομπής του Για την Παρέα, ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: