Οι τρεις που θα καθορίσουν την τύχη των περιουσιακών στοιχείων του Mega

Οι τρεις που θα καθορίσουν την τύχη των περιουσιακών στοιχείων του Mega

H ταινιοθήκη και το σήμα του πάλαι ποτέ Μεγάλου Καναλιού σε πλειστηριασμό το αργότερο μέχρι τα μέσα Μαΐου

Η διαδικασία πλειστηριασμού των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος, ιδιοκτήτριας του Mega θα έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τα μέσα Μαΐου σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι τράπεζες μάλιστα δεν αποκλείουν το όλο θέμα να έχει ολοκληρωθεί ακόμα και μέσα στο Μάρτιο σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών.

Τις τελευταίες μέρες οι τραπεζίτες και η Grant Thorton διαπιστώνουν αύξηση του ενδιαφέροντος πρώτιστα για την ταινιοθήκη και το σήμα του καναλιού.

Τρεις είναι οι παίκτες που θα καθορίσουν την τύχη του πάλαι ποτέ Μεγάλου Καναλιού. Ο ιδιοκτήτης του Open Ιβάν Σαββίδης έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον καθώς επενδύει πολύ στην απόκτηση του Mega.

Πληροφορίες θέλουν και τον μεγαλομέτοχο των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star Γιάννη Βαρδινογιάννη να έχει λάβει οριστική απόφαση για να διεκδικήσει ταινιοθήκη και το σήμα του καναλιού.

Γνωστή είναι επίσης η πρόθεση του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη να συμμετάσχει στη διαδικασία πλειστηριασμού των περιουσιακών στοιχείων του Mega. Ο κ. Μαρινάκης έχει καταθέσει φάκελο στο ΕΣΡ, διεκδικώντας τη μία από τις δύο «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες.