Τι ισχύει με το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Τι ισχύει με το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Τι μπορεί να συμβεί μετά το τέλος του My Style Rocks 2

Το My Style Rocks 2 φτάνει στο τέλος του. Λίγες μέρες έμειναν προτού διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός όπου θα αναδειχθεί η νικήτρια με το καλύτερο στυλ.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά τη συμμετοχή της στο Survivor είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν και τα επαγγελματικά της να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Μετά το τέλος του πρώτου κύκλου του My Style Rocks, όπου χρέη παρουσιάστριας είχε αναλάβει η Ευαγγελία Αραβανή, έπρεπε να βρεθεί ένα πρόσωπο με γκελ στο τηλεοπτικό κοινό, να την αντικαταστήσει.

Το όνομα της Κωνσταντίνας έπεσε στο τραπέζι αφού η αποδοχή που είχε, όσο ήταν στο Survivor, ήταν τεράστια. Ο αυθορμητισμός της, οι έξυπνες ατάκες της και το γεγονός ότι αυτοσαρκαζόταν συνεχώς, τής χάρισαν δικαίως από τους χρήστες των social media, τον τίτλο της «Queen Dina» αλλά και τη θέση της παρουσιάστριας στο My Style Rocks 2.

Αρχικά, η ξανθιά παρουσιάστρια, ξεκίνησε την παρουσίαση του σόου διστακτικά. Μόλις όμως ένιωσε άνετα, οι ατάκες της έγιναν απολαυστικές προσφέροντας γέλιο στην κριτική επιτροπή, στις παίκτριες αλλά και στους τηλεθεατές.

Τώρα όμως που το παιχνίδι τελειώνει, κάποιοι αναφέρουν πως η Κωνσταντίνα θα βρεθεί εκτός ΣΚΑΪ.

Τι ισχύει όμως στην πραγματικότητα και ποιο είναι το επαγγελματικό μέλλον της παρουσιάστριας;

Το My Style Rocks είναι παραγωγή της Acun Medya η οποία ανήκει στον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί. Το συμβόλαιο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι με την συγκεκριμένη εταιρεία και όχι με τον ΣΚΑΪ.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί «κλείνει» τους ανθρώπους που συμμετέχουν στις παραγωγές του για συγκεκριμένα project και όχι ετήσια, όπως συμβαίνει με τα κανάλια. Αυτό σημαίνει πως η Κωνσταντίνα είναι δεσμευμένη επαγγελματικά μέχρι και το τέλος του My Style Rocks 2.

Αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο της με την Acun Medya για το My Style Rocks 3 (σε περίπτωση που γίνει τρίτος κύκλος του παιχνιδιού), αν θα απασχοληθεί σε κάποια άλλη παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί ή αν θα επιλέξει να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό, είναι κάτι το οποίο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα καθώς οι συζητήσεις αυτές και οι αποφάσεις πραγματοποιούνται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Πριν την έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν δηλαδή.