Ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκαθαρίζει το τοπίο για τον παίκτη που είναι κολλητός του

Ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκαθαρίζει το τοπίο για τον παίκτη που είναι κολλητός του

Οι δηλώσεις του παρουσιαστή για τον Κυριάκο Πελεκάνο

Οι δυο τους διατηρούν χρόνια φιλία, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά, λίγες μόλις μέρες πριν την πρεμιέρα του Survivor.

Σάκης Τανιμανίδης και Κυριάκος Πελεκάνος, είναι φίλοι και τα κοινά τους στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram αρκετά. Μάλιστα ο Κύπριος personal trainer, το καλοκαίρι είχε ταξιδέψει στην Σίφνο με την σύζυγο του, ώστε να παρευρεθεί στον γάμο του παρουσιαστή με την Χριστίνα Μπόμπα.

Φεύγοντας Φεύγοντας για τον Άγιο Δομίνικο, ο Σάκης Τανιμανίδης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το θέμα και ξεκαθάρισε το τοπίο.

«Ο Κυριάκος Πελεκάνος είναι διάσημος στην Κύπρο, είναι καλός μου φίλος, τον παρακαλώ δύο χρόνια να έρθει. Τελικά, τα καταφέραμε, θα έρθει φέτος. Του είχα κάνει και ανοιχτή πρόταση σε μια εκπομπή που μου είχε κάνει μια συνέντευξη πέρυσι. Δεν μας ήρθε πέρυσι, τελικά θα έρθει φέτος. Είναι καλός μου φίλος και τον παρακαλάω δύο χρόνια. Εμείς στην παραγωγή του Survivor ψάχνουμε με κάθε τρόπο να βρούμε τους καλύτερους παίκτες που γνωρίζουμε. Ο βασικός τρόπος είναι οι αιτήσεις, ένας άλλος τρόπος είναι με τους ανθρώπους που γνωρίζει η παραγωγή. Είναι αυτονόητο. Πάρα πολλοί παίκτες τα τελευταία χρόνια έχουν μπει χωρίς αιτήσεις, καταρχάς όλοι οι διάσημοι. Ο Κυριάκος στην Κύπρο είναι διάσημος και τον είχε προτείνει από την πρώτη χρονιά και το κανάλι που προβάλει το Survivor στην Κύπρο», είπε ο παρουσιαστής του Survivor.
Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: