Η πρώτη φορά που ο Θέμος Αναστασιάδης πέρασε το κατώφλι εκκλησίας

Η πρώτη φορά που ο Θέμος Αναστασιάδης πέρασε το κατώφλι εκκλησίας

Όσα είχε πει σε σπάνια συνέντευξη του για τη στιγμή που λύγισε

Ο Θέμος Αναστασιάδης λάτρευε να παίρνει συνεντεύξεις. Ο ίδιος όμως τις απέφευγε. Δεν του άρεσε να μιλάει για τον εαυτό του. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, στο περιοδικό Crash, ο δημοσιογράφος είχε πει πως υπήρξε μια στιγμή στη ζωή του που λύγισε και για πρώτη φορά του δημιουργήθηκε η ανάγκη να περάσει το κατώφλι της εκκλησίας.

Μέσα από τις εκπομπές του έδειχνε πως ήταν χωρατατζής και πως δεν έχανε το χαμόγελο του. Και όμως, ο Θέμος είχε κλάψει. «Μία φορά που υπήρχε ένα πρόβλημα υγείας σε ένα πολύ κοντινό μου πρόσωπο, τότε μόνο. Δόξα τω Θεώ ξεπεράστηκε. Αλλά τότε τελείωσε ο κόσμος. Εκεί ήταν η ώρα που…» είχε πει τότε.

Αναθεώρησε τότε τις προτεραιότητές του ο Θέμος Αναστασιάδης; «Τα ισοπέδωσα όλα. Ό,τι πίστευα. Για πρώτη φορά πήγα σε εκκλησία και γονάτισα. Ζήτησα να σωθεί το άτομο αυτό και να πάρει εμένα. Ήταν και ένας παπάς εκεί, ο οποίος δεν με ήξερε, γιατί ήταν σε μία ελληνική εκκλησία πριν πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Μου λέει “δεν έχω δει τόσο συντετριμμένο άνθρωπο”» είχε απαντήσει στο περιοδικό.