«Και σε αγαπούσα Θεμούκο μου…» – Τα κορίτσια του Αναστασιάδη αποχαιρετούν τον μέντορα τους

«Και σε αγαπούσα Θεμούκο μου…» – Τα κορίτσια του Αναστασιάδη αποχαιρετούν τον μέντορα τους

Οι συγκινητικές αναρτήσεις και οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Ο Θέμος Αναστασιάδης, είχε γράψει τη δική του ιστορία στα τηλεοπτικά δρώμενα. Καυστικός και αυθόρμητος, μέσα από τις εκπομπές του πρόσφερε γέλιο αλλά και τροφή για σκέψη στους τηλεθεατές. Για τις νεαρές κοπέλες που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην ελληνική τηλεόραση ήταν τιμή να χαρακτηριστούν ως «κορίτσι του Θέμου» και να πάρουν μια θέση δίπλα του στο τραπέζι της εκπομπής και στην παρουσίαση. Ο δημοσιογράφος τις άφηνε να μιλάνε, να κάνουν συνεντεύξεις και δεν τις «καπέλωνε». Εξάλλου, εκείνος δεν είχε να αποδείξει κάτι και ήταν ακομπλεξάριστος.

Τα «κορίτσια του Θέμου», αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media, με λόγια αγάπης και θαυμασμού για τον άνθρωπο που τις στήριξε.

Ιωάννα Λίλλη

«Με μεγάλη συγκίνηση πληροφορήθηκα το χαμό του Θέμου Αναστασιάδη,του αγαπημένου φίλου που ταλαιπωρήθηκε από την επάρατη νόσο. Ο δημοσιογραφικός κόσμος βιώνει σήμερα μια μεγάλη απώλεια. Οι αναγνώστες του και οι τηλεθεατές θα τον θυμούνται πάντα με το πλατύ του χαμόγελο και τον ιδιαίτερο τροπο με τον οποίο προσέγγιζε τα θέματα και τους καλεσμένους του. Εγώ προσωπικά θα τον θυμάμαι ως τον άνθρωπο που με στήριξε στα πρώτα μου τηλεοπτικά βήματα, που μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές, αλλά και με διασκέδαζε με τα αστεία του πειράγματα. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι , Θέμο.» έγραψε η Ιωάννα Λίλλη.

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ «ανέβασε» μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει σε μικρή ηλικία στο πλευρό του Θέμου και είπε το δικό της ευχαριστώ στον δημοσιογράφο. « #ThemoMou #Antio #Sefxaristw #gia #OLA #rip» έγραψε η παρουσιάστρια.

Δέσποινα Καμπούρη

«Αγαπημένε μου... Τις κοιτάζω και μου φαίνεται ψέμα. Θα σ’ αγαπώ πάντα» έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες στις οποίες ήταν ξέγνοιαστη και γελούσε στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη.

Ναστάζια Μητροπούλου

«Δεν έχω λόγια..... Πραγματικά δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω.... Σ ευχαριστώ για όλα Θέμο... Θα μου λείψεις τόσο πολύ» έγραψε στο facebook το εκρηκτικό μοντέλο και δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο.

Σάσα Μπάστα

«ΠΑΝΤΑ διπλα σου είχα αυτό το χαμόγελο... Ότι ‘’ΟΛΑ’’ θα πήγαιναν καλα..εσυ μου έμαθες να πατάω με σιγουριά κ να έχω πάντα το θάρρος της γνώμης μου... Ήσουν κ θα είσαι ένα απ τα σημαντικότερα κεφαλαια της ζωής μου! Ο μέντορας μου,ο φίλος μου,ο συνεργάτης κ άνθρωπος δικός μου!! Σ ευχαριστω για ‘’ΟΛΑ’’! Εύχομαι να ξεκουραστεί τώρα η ψυχή σου! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου... Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια σου..» έγραψε η Σάσα Μπάστα και «δημοσίευσε» μια φωτογραφία από το πλατό του «ΟΛΑ».

Λάουρα Νάργες

«Απέραντη θλίψη ____ . Έχω μόνο αγάπη, σεβασμό και θαυμασμό για αυτόν τον ευαίσθητο, προστατευτικό και ευφυή άνθρωπο. Σε ευχαριστώ Θέμο μου που μπόρεσα να υπάρξω το «κορίτσι» σου, να δω και να μάθω τόσα από εσένα. Καλό Παράδεισο να έχεις, αφήνεις ένα μεγάλο κενό. Τα συλλυπητήρια μου από τα βάθη της καρδιάς μου στην οικογένεια, στους φίλους και στους συνεργάτες. Μία μέρα ο πόνος θα απαλυνθεί. Σε ευχαριστούμε για «Όλα».» έγραψε η Λάουρα Νάργες και συνόδευσε τη φωτογραφία και τη λεζάντα με μια καρδούλα.

 

Μικαέλα Ιωνά

«Μεγάλη απώλεια. Δύσκολη μερα. Ο καλύτερος δάσκαλος που θα μπορούσα να έχω. Συγκλονιστικά έξυπνος άνθρωπος με πανέμορφη ψυχή ! Σας ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα διπλα σας! Ήσασταν ένας υπέροχος άνθρωπος πάντα ευγενικός ! Άψογος συνεργάτης και φυσικά ένας άνθρωπος με παρά πολυ χιούμορ ! Είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί σας και δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευκαιρία που μου δώσατε ! Θα μας λείψετε πολυ κύριε Θέμο ! Θα ηθελα να ήταν ψέμα ! Κουράγιο στην υπέροχη οικογένεια που είχατε δημιουργήσει !» έγραψε το μοντέλο Μικαέλα Ιωνά.

Δούκισσα Νομικού

Ένα από τα αγαπημένα κορίτσια του Θέμου Αναστασιάδη ήταν η Δούκισσα Νομικού. Η όμορφη παρουσιάστρια με το κείμενο της συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους. ««Έχω στο μυαλό μου συνέχεια το χαμόγελο σου, πάντα μεγάλο και πάντα αληθινό. Θυμάμαι το πρώτο μας γύρισμα όταν ξεκίνησα να δουλεύω στο ΟΛΑ, θυμάμαι το καμαρίνι μου που το είχες γεμίσει με λουλούδια και γλυκά. Θυμάμαι και την κάρτα που μου είχες αφήσει, με λόγια υπέροχα. Ακόμη την έχω φυλαγμένη στο συρτάρι μου.

Όπως και κάτι χαρτάκια που μου έστελνες την ώρα του γυρίσματος στις πρώτες εκπομπές λέγοντας μου "Προχώρα, ρώτησε ό, τι θες, κάνε πλάκα, ήρθε η δική σου σειρά τώρα." Από εκείνη την ημέρα πέρασαν πολλά χρόνια και εσύ ήσουν πάντα δίπλα μου. Με πίστευες και μου το έδειχνες έμπρακτα. Με υποστήριζες και με προστάτευες. Με καθοδηγούσες. Εσύ με έμαθες πολλά. Ήσουν πάντα εκεί, πάντα με τις πλάκες σου, με το χιούμορ σου, το χαμόγελο σου. Με συμβούλευες για τη δουλειά και όχι μόνο. Ήσουν κάτι παραπάνω από μέντορας για εμένα, ήσουν ο τηλεοπτικός μου πατέρας. Με αγαπούσες. Και σε αγαπούσα Θεμούκο μου. Και θα σε αγαπώ για πάντα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια.» έγραψε η Δούκισσα.

Αυτά δεν είναι τα μόνα κορίτσια του Θέμου Αναστασιάδη. Αφροδίτη Λασκούδη, Κάτια Δέδε, Χριστίνα Στεφανίδη, Γωγώ Μαστροκώστα, Αννα – Μαρία Βέλλη, Όλγα Φαρμάκη, Γωγώ Βαϊνά, Αγγελίνα Ματαλιωτάκη και Έφη Κυριάκου πέρασαν και εκείνες από το πλευρό του δημοσιογράφου και μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει κάποια δημόσια ανάρτηση.