Οι καλεσμένοι που θα βρεθούν απόψε απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη

Οι καλεσμένοι που θα βρεθούν απόψε απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα θα τα εξομολογηθούν όλα στην παρουσιάστρια

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η Ελεονώρα Μελέτη, ανοίγει το πλατό της και υποδέχεται τους καλεσμένους της.

Απόψε στις 00.10, η παρουσιάστρια θα υποδεχθεί μια πρώην εστεμμένη, μια πρωταγωνίστρια της ελληνικής τηλεόρασης που δίνει μάχη με το πρόβλημα υγείας του γιου της, έναν ηθοποιό που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά και ένα πρόσωπο που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα αφού η πρώην σύντροφος του τον κατηγορεί πως την ξυλοκοπούσε.

Πρώτη θα εμφανιστεί στο πλατό, η Έλενα Κωνσταντινίδου. Η πρώην εστεμμένη εξομολογείται στην Ελεονώρα Μελέτη την ιστορία της. Πώς έμαθε ότι είναι υιοθετημένη και πώς αντέδρασε; Πώς βρέθηκε, από τις πασαρέλες, παντρεμένη με τον «βασιλιά των τσιγγάνων»; Τι τους ένωσε, τι τους χώρισε και ποια είναι η σχέση τους σήμερα;

Στη συνέχεια, η Ελίνα Ακριτίδου, η πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ» θα μιλήσει για το πώς βρέθηκε, κατά τη διάρκεια των σπουδών της, να παίζει σε σειρά του Νίκου Φώσκολου και πώς από οργισμένη εργένισσα έγινε μητέρα τριών παιδιών. Ποιος ήταν ο λόγος που τελικά παντρεύτηκε και τι ευτράπελο έγινε στον γάμο της; Ενώ θα αναφερθεί και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος της.

Ο Κώστας Πρέκας, θα καθίσει απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη και θα μιλήσει για πρώτη φορά για τον επικείμενο γάμο του αλλά και για την απόφαση του πριν από πολλά χρόνια να αφήσει την ανατροφή του γιου του στη μητέρα του. Το έχει μετανιώσει;

Τελευταίος, θα εμφανιστεί στο πλατό ο Χρήστος Γιάτσας. Ο πρώην αγαπημένος της Σίσσυς Ζουρνατζή, απαντάει σε όσα του καταλογίζει η παίκτρια του «Nomads» η οποία την περασμένη εβδομάδα μέσα από την ίδια εκπομπή ισχυρίστηκε πως την κακοποιούσε σωματικά.