Η μεγάλη ζαριά του Ατζούν για το Survivor 3

Η μεγάλη ζαριά του Ατζούν για το Survivor 3

Οι αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης για να χτυπήσει πρωτιά στην τηλεθέαση

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών! Αυτό τουλάχιστον υποστήριζε ο Σάκης Τανιμανίδης σε κάθε ευκαιρία που του δινόταν στο περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Οι ανατροπές όμως δεν είχαν φέρει τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης με αποτέλεσμα ο Ατζούν Ιλιτζαλί κάθε φορά που έπαιρνε στα χέρια του το… μπιλιετάκι με τις τηλεθεάσεις να παθαίνει πονοκέφαλο.

Φέτος όμως, ο Τούρκος παραγωγός είναι αποφασισμένος να σαρώσει τον ανταγωνισμό αφού θεωρεί πως το Survivor είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΣΚΑΙ!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν πρόκειται να αφήσει στην μοίρα του τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και ήδη, πριν καν προβληθεί το πρώτο επεισόδιο, έχει καταφέρει να προκαλέσει την περιέργεια των τηλεθεατών. Ανανεωμένο και με πολλές αλλαγές θα είναι το Survivor 3 και οι ιθύνοντες του καναλιού φιλοδοξούν να πλησιάσει την επιτυχία του Survivor 1!

Η πρεμιέρα

Ο ΣΚΑΙ τρέχει σε ρυθμούς… Survivor αφού έχουν μείνει μόνο 13 μέρες μέχρι την πρεμιέρα του παιχνιδιού η οποία αναμένεται να γίνει την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου. Η Acun Medya μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο διαφημιστικό βίντεο στο οποίο η παρουσιάστρια Ιτίρ Εσέν από την Τουρκία και η Λάουρα Νάργες από την Ελλάδα συστήνονται στο κοινό. Ιτίρ και Λάουρα θα έχουν μια διαδικτυακή εκπομπή μέσω YouTube στην οποία θα σχολιάζουν όσα γίνονται στο παιχνίδι.

Οι ομάδες και οι σκληρότεροι στίβοι μάχης

Όπως και στους προηγούμενους κύκλους του παιχνιδιού, θα υπάρχουν δυο ομάδες οι οποίες θα κοντράρονται στους σκληρούς στίβους μάχης του Αγίου Δομίνικου. Οι διαφορές όμως είναι δυο… Η πρώτη και σημαντικότερη είναι πως οι ομάδες θα αποτελούνται από Τούρκους και Έλληνες παίκτες χωρισμένους σε δυο επίλεκτες ομάδες και η κάθε ομάδα ουσιαστικά θα εκπροσωπεί την χώρα της. Οι Τούρκοι θα φοράνε τα κόκκινο χρώμα ενώ οι Έλληνες το μπλε.

Η δεύτερη διαφορά είναι πως φέτος για πρώτη φορά ο Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει αποφασίσει να συμμετάσχουν κυρίως άνθρωποι από τον αθλητικό χώρο της κάθε χώρας και όχι άτομα που απλά… πουλάνε. Ο λόγος της επιλογής αυτής είναι πως οι στίβοι μάχης θα έχουν αυξημένο βαθμό δυσκολίας και μόνο οι αθλητές θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν.

Μάλιστα, ο Τούρκος παραγωγός, ο οποίος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του φρόντισε να διαπιστώσει την φυσική κατάσταση των συμμετεχόντων προτού οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους μέσω δοκιμαστικών αγωνισμάτων.

Ο Ελληνοκύπριος Κυριάκος Πελεκάνος

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η μόνη συμμετοχή η οποία θεωρείται σίγουρη για την ελληνική ομάδα είναι αυτή του Κυριάκου Πελεκάνου. Ο Ελληνοκύπριος personal trainer ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Κύπρο φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τον Ατζούν και να έχει ήδη ετοιμάσει βαλίτσες ώστε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Η αλλαγή στις μέρες προβολής, η ταυτόχρονη προβολή σε Ελλάδα και Τουρκία και οι υπότιτλοι

Μια από τις μεγάλες αλλαγές του Survivor είναι οι μέρες προβολής του. Αντί για Κυριακή έως Πέμπτη, που προβαλλόταν πέρσι, θα προβάλλεται από Σάββατο έως Τετάρτη και μάλιστα η προβολή του θα είναι παράλληλη σε Ελλάδα και Τουρκία, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού TV 8, το οποίο ανήκει στον Ατζούν Ιλιτζαλί. Φυσικά, θα υπάρχουν και οι απαραίτητοι υπότιτλοι στο πρόγραμμα και στις δυο χώρες. Ο λόγος της μετάθεσης αυτής είναι η αποφυγή των Spoiler που είχαν… κάψει πέρσι τον Ατζούν.

Ο τρόπος της ένωσης των δυο ομάδων

Μυστήριο επικρατεί σχετικά με τον τρόπο που οι δυο ομάδες θα ενωθούν όταν το παιχνίδι θα πλησιάζει προς το τέλος του. Το μόνο που έχει γίνει διαρρεύσει μέχρι στιγμής είναι πως η ένωση θα γίνει με εντελώς διαφορετικό τρόπο και δεν θα έχει καμία σχέση με τους προηγούμενους κύκλους του Survivor.

Στην…. Υγειά του Σπύρου Παπαδόπουλου πίνει ο Ατζούν

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αλλάζει μέρα προβολής. Αντί λοιπόν για Σάββατο βράδυ, το «Στην Υγειά μας» θα προβάλλεται το βράδυ της Παρασκευής και αυτό γιατί τη θέση του πήρε το επεισόδιο του Survivor στο οποίο θα μεταδίδεται η αποχώρηση.

7 μέρες την εβδομάδα

Από τις 3 Φεβρουαρίου, όλες οι μέρες της εβδομάδας θα έχουν άρωμα… Survivor και αυτό γιατί μπορεί το ριάλιτι να προβάλλεται από Σάββατο έως Τετάρτη, τις δυο κενές μέρες (Πέμπτη και Παρασκευή) τα ηνία θα έχουν στα χέρια τους η Μπάγια Αντωνοπούλου με την ομάδα της και το Survivor Panorama το οποίο θα παραμείνει στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού στις 15.00.

Η μόνη σταθερή αξία

Το μόνο που δεν πρόκειται να αλλάξει και στον φετινό κύκλο του Survivor είναι ο Σάκης Τανιμανίδης στον ρόλο του παρουσιαστή. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί εμπιστεύεται τον Σάκη γι’αυτό και φέτος του ανέθεσε την παρουσίαση. Ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα τον πλαισιώνει και θα περιγράφει τα παιχνίδια.

Σε καινούργια παραλία οι παίκτες

Τα φετινά γυρίσματα του Survivor δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην περιοχή Las Terrenas και αυτό γιατί η παραγωγή θέλει να δώσει και καινούργιες εικόνες στους τηλεθεατές. Οι υπεύθουνοι λοιπόν αποφάσισαν τα γυρίσματα να γίνουν στην Punta Cana, η οποία είναι γνωστή και ως «Ακτή της Καρύδας».