Καυγάδες και αποχωρήσεις από My Style Rocks

Καυγάδες και αποχωρήσεις από My Style Rocks

Ποια κέρδισε την επιταγή των 2.500 ευρώ

Αποχωρήσεις είχε το χθεσινό My Style Rocks. Το Gala ήταν αφιερωμένο στην ελληνική παράδοση και οι διαγωνιζόμενες έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν να πάρουν υψηλή βαθμολογία και να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Οι παίκτριες εμφανίστηκαν με παραδοσιακές εμφανίσεις που οι ίδιες εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν.

Και σε αυτό το επεισόδιο δεν έλειψαν οι καβγάδες ενώ είχαμε και μια ξαφνική αποχώρηση, αφού η Κωνσταντίνα στη αρχή του Gala ανακοίνωσε πως από το σόου αποχώρησε η Νατάσα Βελιανίτη.

H παίκτρια που αυτή την εβδομάδα κέρδισε την επιταγή των 2.500 ευρώ ήταν η Φωτεινή Τράκα ενώ τα τρία κορίτσια που βρέθηκαν υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Ρόζα Κεντάλα, η Κωνσταντίνα Σουλτάτη και η Κόνυ.

Η παίκτρια που δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ όμως, είναι η Κόνυ.

1
σχόλιο
  1. avatar BELLA

    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ . ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΖΕΤΕ. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.ΚΡΙΜΑ. ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...