Απόλυτος κυρίαρχος η Nova στις Χρυσές Σφαίρες!

Απόλυτος κυρίαρχος η Nova στις Χρυσές Σφαίρες!

Σε απόλυτο πρωταγωνιστή αναδείχτηκε η Nova στην 76η Τελετή Απονομής των Βραβείων Χρυσής Σφαίρας

Οι ταινίες που θα προβληθούν φέτος στα κανάλια Novacinema σάρωσαν τα βραβεία στις 11 από τις 14 κινηματογραφικές κατηγορίες – «Bohemian Rhapsody», «Green Book» και «Η ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου οι μεγάλοι νικητές της φετινής 76ης απονομής

Σε απόλυτο πρωταγωνιστή αναδείχτηκε η Nova στην 76η Τελετή Απονομής των Βραβείων Χρυσής Σφαίρας, καθώς απέσπασε βραβεία σε 11 από τις 14 κινηματογραφικές κατηγορίες σε ταινίες που θα προβληθούν αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema!

Καλύτερη Ταινία στην κατηγορία «Δράμα» αναδείχθηκε η ταινία «Bohemian Rhapsody», κερδίζοντας και το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου στην ίδια κατηγορία για τον Rami Malek. Η ταινία «Green Book» απέσπασε συνολικά 3 βραβεία στις κυριότερες κατηγορίες: Καλύτερης Ταινίας Κωμωδία ή Μιούζικαλ, Β' Ανδρικού Ρόλου (Mahershala Ali) και σεναρίου.

H Glenn Close κέρδισε το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου στην κατηγορία «Δράμα» στην ταινία «The Wife» ενώ το βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου απέσπασε η Regina King για την ταινία «If Beale Street Could Talk». Το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου στην κατηγορία Κωμωδία ή Μιούζικαλ κέρδισε ο Christian Bale για την ταινία «Vice» και το αντίστοιχο Α' Γυναικείου πήγε στην Olivia Colman για τη ταινία «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου. Τέλος, η ταινία «A Star is Born» απέσπασε το βραβείο Τραγουδιού ενώ η ταινία «Spider-Man: Into the Spider-Verse» κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

Στις Τηλεοπτικές Κατηγορίες, ο Ben Whishaw απέσπασε βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου σε Τηλεταινία ή Μίνι Σειρά για το «A Very English Scandal» και η Patricia Clarkson για την αντίστοιχη γυναικεία κατηγορία στη σειρά «Sharp Objects» της HBO.

Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν και πάλι όλη τη λάμψη της 76ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Χρυσής Σφαίρας απόψε σε prime time προβολή στις 21:00 και με ελληνικούς υπότιτλους, στο Novacinema1HD. Μετά την προβολή τους, τα φετινά βραβεία Golden Globes, θα είναι διαθέσιμα σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τα απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

  • Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα:novaguide.gr/TVGuide
  • Τι δεν πρέπει να χάσετε:novaguide.gr/Afieromata
  • Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης:novaguide.gr/Protaseis
  • ΚάνετεFollow τα Social Media της Nova σε nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD.