Πένθος για την Κατερίνα Καινούργιου

Πένθος για την Κατερίνα Καινούργιου

Εμφανίστηκε με μαύρα στη σημερινή εκπομπή

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Κατερίνα Καινούργιου έκανε γνωστή την απώλεια που την έχει στεναχωρήσει πολύ. Με ένα μήνυμα της ενημέρωσε πως έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της παππούς.

Σήμερα το πρωί η παρουσιάστρια ξεκίνησε την εκπομπή ντυμένη στα μαύρα. Η ίδια απέφευγε να αναφερθεί στο γεγονός και τόνισε απλώς ότι τις μέρες των Χριστουγέννων πρέπει να τις περνάμε παρέα με τα πρόσωπα της οικογένειάς μας. Λίγα αργότερα όμως η Βίκυ Παγιατάκη αναφέρθηκε στην απώλεια κι έτσι η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο γεγονός.

«Το μοιράστηκα στο Instagram, δεν ήθελα να το πω στην εκπομπή… Έχασα τον παππού μου χθες. Ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά μεγαλώσαμε μαζί του, πέθανε στα 88 του χρόνια. Πολλές φορές λέμε «έφυγε πλήρης ημερών»… Δεν έφυγε πλήρης ημερών γιατί ο παππούς μου ήταν πάρα πολύ καλά, ήθελε πολύ να ζήσει, πήρε πολύ αγάπη και είναι λίγο δύσκολα η οικογένειά μου. Είναι η πρώτη φορά που ζω μια απώλεια. Παρ’ όλα αυτά είμαστε πολύ αγαπημένοι και δεμένοι, τον θυμόμαστε και είμαστε πολύ περήφανοι που είχαμε έναν τόσο υπέροχο παππού. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.