Διαβάτη: Στο Παλλάς έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται;

Διαβάτη: Στο Παλλάς έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται;

Η ηθοποιός πήρε θέση στην κόντρα Σεφερλή - Ακρίτα

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και τον Μάρκο Σεφερλή, με αφορμή τη ματαίωση της παράστασης στο Παλλάς «Ζητείται ψεύτης» με πρωταγωνιστή τον τελευταίο, ρωτήθηκε η ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη. Μιλώντας στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» στο STAR, η ηθοποιός υπερασπίστηκε τον γνωστό κωμικό και ξέσπασε όταν αναφέρθηκε στο Παλλάς.

«Πάντα υπήρχαν αυτά τα θεάματα στην Αθήνα. Υπήρξε ο Χάρρυ Κλυνν, υπήρξαν παλαιότερα άλλοι. Η σάτιρα είναι για ανθρώπους που έχουν χιούμορ και καταλαβαίνουν. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μιλάει για κανέναν. Να κοιτάει ο καθένας τον εαυτό του και να γυρίζουν και να λένε στον καθρέφτη “εγώ τι έχω κάνει; Εγώ ποιος είμαι;”»είπε και συνέχισε

«Και τι είναι το Παλλάς; Στο Παλλάς έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται; Σιγά το Παλλάς. Τι έχει πάει στο Παλλάς; Η Σάρα Μπερνάρ; Εδώ ένα ολόκληρο Εθνικό Θέατρο κι έχει γίνει το χάλι του το μαύρο.

Εγώ επειδή είμαι καλλιτέχνης και είμαι ηθοποιός τόσα χρόνια κι έχω δικαίωμα να μιλάω, ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας τίμιος καλλιτέχνης, είναι σαν τους παλιούς, μιλάει με το κοινό. Ποιος μπορεί να το κάνει αυτό;», κατέληξε η ηθοποιός.

Παρακαλούμε περιμένετε ...