Ουρές γυναικών στο casting της εκπομπής Shopping Star στα Χανιά

Ουρές γυναικών στο casting της εκπομπής Shopping Star στα Χανιά

Κατέκλυσαν το ξενοδοχείο όπου βρέθηκαν μέλη της παραγωγής για την επιλογή αυτών που θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι

Εκατοντάδες γυναίκες κατέκλυσαν ξενοδοχείο των Χανίων, όπου βρέθηκαν μέλη από την παραγωγή της ριάλιτι εκπομπής Shopping Star που παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά στον τ/σ Star, προκειμένου να λάβουν μέρος στο παιχνίδι, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα zarpanews.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα μέλη της παραγωγής της παραγωγής βρέθηκαν στην πόλη της Κρήτης, προκειμένου να συναντήσουν τις υποψήφιες, που κατέθεσαν αίτηση στο τηλεπαιχνίδι και θα επιδιώξουν να κάνουν τα ψώνια τους και να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο. Όπως επιβεβαίωσε η παραγωγή του προγράμματος στο zarpanews.gr, το ενδιαφέρον ήταν αρκετά μεγάλο, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία και συνολικά εκατοντάδες γυναίκες όλων των ηλικιών να περνούν από συνέντευξη.

Όπως γνωστοποιήθηκε, οι τελικές πεντάδες γυναικών που θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στο τηλεπαιχνίδι, πρόκειται να μεταβούν στην Αθήνα για τα γυρίσματα, που θα προβληθούν αργότερα στη χειμερινή σεζόν. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν περισσότερες από μια παρέες γυναικών από την Κρήτη, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος.