Σε έξαλλη κατάσταση η Ζενεβιέβ Μαζαρί στη φωτογράφηση των κοριτσιών

Σε έξαλλη κατάσταση η Ζενεβιέβ Μαζαρί στη φωτογράφηση των κοριτσιών

«Ή θα σοβαρευτείτε ή δεν είστε μοντέλα!»

Σε μια διαδικασία που όπως αποδείχθηκε τις δυσκόλεψε ιδιαίτερα διαγωνίσθηκαν τα κορίτσια του Greece's Next Top Model που έπρεπε να αποδώσουν το fashion παιχνίδι με χρώματα και πρωταγωνιστές τα μικρά παιδιά.

Οι κριτές δεν ήταν ικανοποιημένοι από τις πόζες των κοριτσιών και όπως τους είπαν προφανώς δεν είχαν καταλάβει το concept. Η αντιμετώπιση των κοριτσιών προκάλεσε την οργή της Ζενεβιέβ Μαζαρί. Την ώρα που η Ξανθούλα εκτελούσε την διαδικασία η Ζενεβιέβ Μαζαρί διέκοψε φωνάζοντας τη φωτογράφηση.

«Στοπ! Πραγματικά βλέπω τη φωτογράφιση τόση ώρα στο μόνιτορ και απλώς μας τρολάρετε. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε πάει cut, να σου εξηγούμε ότι δεν έχουμε δει μοντέλο και να ξεκινάς και να κάνεις αυτό. Δεν γίνεται! Δεν γίνεται να της λες μη χοροπηδάς, έχεις χοροπηδήσει 5 φορές και την έκτη φορά να μου χοροπηδάει. Ξέρετε κάτι; Ή θα σοβαρευτείτε ή δεν είστε μοντέλα! Δεν γίνεται τα παιδιά εδώ να είναι επαγγελματίες, να μου το έχουν δώσει σε όλες τις λήξεις και να μην έχω λήψεις από τα Top Model Greece. Γιατί είναι Next Top Model My μπιπ μπιμπ. Μπήκες και χόρευες ποντιακά. Οκει, χορεύει ποντιακά, μπράβο της. Θα μου δώσεις την επόμενη. Δεν γίνεται! Δεν είναι αστείο!», έλεγε κατά τη διάρκεια αυτής της «έκρηξης» η Ζενεβιέβ Μαζαρί.