Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Γιώργος Γεωργίου

Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Γιώργος Γεωργίου

«Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι, ελπίζω να πάνε όλα καλά» είπε ο Κολοκοτρώνης που τον αντικατέστησε

Στο νοσοκομείο εισήχθη εσπευσμένα ο Γιώργος Γεωργίου. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν βγήκε στο «αέρα» του Real FM το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Γιώργος Κολοκοτρώνης που τον αντικατέστησε αποκάλυψε το απόγευμα της Δευτέρας ότι ο Γιώργος Γεωργίου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

«Δεν ακούτε τη γνώριμη φωνή του Γιώργου Γεωργίου. Ο Γιώργος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, για να σας προλάβω δεν έχω μιλήσει μαζί του. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι, ελπίζω να πάνε όλα καλά και σύντομα να τον έχετε κοντά σας, να τον ακούτε και να σας ακούει».

Tο καλοκαίρι του 2017 ο Γιώργος Γεωργίου είχε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Τις συγκλονιστικές στιγμές τη νύχτα που αντιμετώπισε την περιπέτεια με την υγεία του περιέγραψε ο ίδιος τότε. «Για μια στιγμή ο καρδιογράφος έβγαλε παύλα. Δεν χρειάστηκε ούτε ηλεκτροσόκ, ούτε αδρεναλίνη, ούτε τίποτα. Επανήλθα με τις μαλάξεις» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον Real FM, τρεις περίπου εβδομάδες αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ζω. Θέλω να πω ποια είναι η πραγματικότητα για να ξέρει ο κόσμος. Αυτό το έπαθα στις 4 Ιουλίου. Πως; Ήταν βράδυ. Έπεσα για ύπνο. Ανοίγω τηλεόραση και ξαφνικά δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Άφησα πέρασαν κάποια λεπτά αλλά αυτό επιδεινωνόταν. Παίρνω τηλέφωνο, λέω ποιο νοσοκομείο εφημερεύει.

Μου λένε είναι το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Μπαίνω στο αμάξι και κατεβαίνω 260 χλμ/ώρα την Πέτρου Ράλλη μόνος μου. Δεν ξέρω πως πήγα. Με αλάρμ, με φανάρια με προβολείς, με κόρνα. Φτάνω στην είσοδο, μπαίνω μέσα με τις μπάντες, κατεβαίνω, παίρνω την τελευταία μου ανάσα και πέφτω. Ήταν ένα ζευγάρι εκεί. Με παίρνουν, με πάνε στα επείγοντα, και ήταν ένας καρδιολόγος πολύ μάγκας, πιτσιρικάς ειδικευόμενος και με πλακώνει στις μαλάξεις. Μου είπε ότι έβαζε τα δάχτυλά μου μέσα στο κορμί μου 6 εκατοστά. Στην πέμπτη μάλαξη πετάχτηκα.

Μου είπε όμως ότι όταν πήγα εκεί, για μια στιγμή ο καρδιογράφος έβγαλε παύλα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...