Η απάντηση του Μένιου Φουρθιώτη στην ανακοίνωση του Open

Η απάντηση του Μένιου Φουρθιώτη στην ανακοίνωση του Open

Τι έγραψε στο Instagram

Την δική του απάντηση έδωσε ο Μένιος Φουρθιώτης στην ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού Open για την λήξη της συνεργασίας τους.

Τη Δευτέρα, ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, σημειώνοντας: «Θέλω να σας πω ένα αφήγημα που μπορεί να είναι μυθιστόρημα αλλά μπορεί να είναι και αλήθεια. Το χάρισμα της ψυχραιμίας απαιτεί εξυπνάδα και αυτοέλεγχο. Πρέπει πρώτα να τα βρείτε με τον εαυτό σας σε αυτό το θέμα.

Να προσπαθήσετε μόνοι σας να προσθέσετε στο χαρακτήρα σας την ψυχραιμία. Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει αρκετοί να είναι ψύχραιμοι .... παράδειγμα .... ένα κανάλι πωλείται από επιχειρηματία σε επιχειρηματία για την αμερόληπτη ενημέρωση των πολιτών; ή ένα κανάλι πωλείται για πολιτικό όφελος για να οδηγήσει την κοινή γνώμη εκεί που θέλει ο πραγματικος υπογραφών της αγοράς?

Ρητορική ερώτηση που θα πάρει απάντηση με χαρτιά, συνομιλίες στον εισαγγελέα διαφθοράς και στο εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης εκεί θα φανεί και το έντονο "άρωμα πολιτικής παρέμβασης" με αποδείξεις!!!

Καλή εβδομάδα και εγώ από την πλευρά μου συνιστώ στους εμπλεκόμενους ψυχραιμία και υπομονή».... συνεχίζεται».

Παρακαλούμε περιμένετε ...