Παίκτρια του GNTM έπαθε πανικό σε φωτογράφηση στην πισίνα

Παίκτρια του GNTM έπαθε πανικό σε φωτογράφηση στην πισίνα

«Όταν πάτησα το πόδι μου μέσα στην πισίνα, νόμιζα ότι θα φύγω από εγκεφαλικό»

Δύσκολη αποδείχθηκε η δοκιμασία της φωτογράφησης στην πισίνα για μια από τις παίκτριες του Greece's Next Top Model. Μια άσχημη εμπειρία από το παρελθόν έκανε την Σοφία Ζαχαριάδου να μην καταφέρει να ανταποκριθεί στη διαδικασία. Η παίκτρια όπως αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά, λίγο έλειψε να πνιγόταν όταν ήταν μικρή.

«Όταν πάτησα το πόδι μου μέσα στην πισίνα, νόμιζα ότι θα φύγω από εγκεφαλικό. Δεν μπορούσα να προχωρήσω προς τα κάτω. Είχε θολώσει τόσο πολύ το μυαλό μου και φοβόμουν τόσο πολύ να μπω μέσα στο νερό που ζήτησα από τον διασώστη να έρθει αν μπορεί και να με πάει προς τα μέσα», είπε η Σοφία Ζαχαριάδου, η οποία έμεινε αρκετή ώρα μέσα στο νερό προσπαθώντας να βρει το κουράγιο να βουτήξει μέσα και το κεφάλι της.

«Το καημένο, έχει πανικό με το νερό. Παθαίνει κρίσεις πανικού γιατί όταν ήταν μικρή παραλίγο να πνιγεί», σχολίασε η Βίκυ Καγιά βλέποντας την προσπάθεια της.

Παρά το κουράγιο που της έδωσε και η μέντοράς τους Έλενα Χριστοπούλου, η Σοφία δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδικασία. «Μου είχε κοπεί η ανάσα. Η καρδιά μου ξεκίνησε να χτυπά πάρα πολύ γρήγορα. Τα χέρια μου είχαν μουδιάσει. Είχε στεγνώσει το λαρύγγι μου. Πραγματικά νόμιζα ότι θα πεθάνω», εξομολογήθηκε η Σοφία Ζαχαριάδου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...