Έδειξαν σε τηλεοπτική εκπομπή κεφάλι σκύλου

Έδειξαν σε τηλεοπτική εκπομπή κεφάλι σκύλου

Έγινε χαμός στα social media από οργισμένους τηλεθεατές

Η εκπομπή «Antiques Roadshow» παίζει εδώ και δεκαετίες στη βρετανική τηλεόραση και έχει θέμα τις αντίκες. Χθες πάντως οι τηλεθεατές έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν, χωρίς προειδοποίηση, την παρουσιάστρια Fiona Bruce να προχωρά σε μια άκρως σοκαριστική πράξη.

Η εκπομπή φιλοξενούνταν στο Μουσείο Τεχνολογίας στο Λέστερ και στο φινάλε, η παρουσιάστρια φαίνεται να στέκεται μπροστά από μια παλιά βαλίτσα την οποία ανοίγει και βγάζει μέσα από αυτή το κεφάλι ενός σκύλου! «Το βραβείο για το πιο παράξενο αντικείμενο της ημέρας, μου είπαν πως βρίσκεται μέσα σε αυτή τη βαλίτσα. Δε το έχω δει ακόμα, θα το δω τώρα μαζί σας. Είστε έτοιμοι;», ρωτά η παρουσιάστρια και αμέσως ανοίγει τη βαλίτσα με το περιεχόμενο. Μετά το αρχικό της σοκ, κοιτάζει όσους ήταν μαζί της και λέει «είστε πραγματικά έτοιμοι;» και πιάνει με τα χέρια της το κεφάλι του ζώου και το σηκώνει ψηλά για να το δείξει. Όσοι στέκονταν γύρω της είδαν το περιεχόμενο με τρόμο, με έναν από τους παριστάμενους να φωνάζει «αυτό δεν είναι καλό».

Η Βruce ανέφερε πως το κεφάλι κατασκευάστηκε προς τιμή του σκύλου που έπιασε τον τελευταίο άνθρωπο που απαγχονίστηκε στο Λέστερ. Μετά την προβολή της εκπομπής, πολλοί χρήστες των social media εξέφρασαν το θυμό τους για αυτό που μόλις είχαν δει, διαμαρτυρόμενοι ότι δεν υπήρχε από πριν καμία προειδοποίηση.