Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε τι έγινε με τον ΣΚΑΪ και τον Ντάνο – News.gr

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε τι έγινε με τον ΣΚΑΪ και τον Ντάνο

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε τι έγινε με τον ΣΚΑΪ και τον Ντάνο

«Διαζύγιο» από το κανάλι του Φαλήρου

Για το «διαζύγιο» με το ΣΚΑΪ αλλά και την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Ντάνο μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης ξεκίνησαν ρωτώντας για τα μελλοντικά της σχέδια, με την Ντορέττα να απαντά: «Συζητήσαμε με τον ΣΚΑΪ για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε και υπήρχε καλή διάθεση και απόλυτη εκτίμηση, αλλά έτσι όπως διαμορφώθηκε το πρόγραμμα δεν υπήρχε κάποιο πρότζεκτ και δεν υπήρχε και ο χώρος. Μην ξεχνάμε ότι ο ΣΚΑΪ είναι ένα κανάλι που στηρίζεται πολύ και στην ενημέρωση. Στις συζητήσεις που κάναμε ειπώθηκαν διάφορα πράγματα αλλά είναι πολύ συγκεκριμένο το πρόγραμμα. Το κατανόησα και προχωρήσαμε. Δεν υπάρχουν κακές σχέσεις ούτε έγινε κάποια παρεξήγηση, απλά δε βρέθηκε το αντικείμενο στο οποίο θα μπορούσα να ενσωματωθώ».

Για τη φήμη ότι θα συνεργαστεί με τον Νίκο Μουτσινά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου απαντά: «Για το πρώτο μισό της σεζόν μέχρι τον Γενάρη, μάλλον δεν θα συμβεί κάτι τηλεοπτικά. Για το δεύτερο μισό της σεζόν υπάρχουν πράγματα, τα οποία μπορεί να πραγματοποιηθούν. Δεν είναι πραγματικότητα ότι θα συνεργαστώ με τον Νίκο Μουτσινά. Είναι κάτι το οποίο δεν έχει συζητηθεί ποτέ , δεν έχει γίνει καμία τέτοιου είδους κουβέντα. Δεν έχει καμία αλήθεια αυτό, δεν έχουμε συζητήσει ποτέ τίποτα».

Τελικά, τι συμβαίνει με τον Ντάνο και τη Ντορέττα; «Τα είπαμε εκατό φορές και τα ξεκαθαρίσαμε, τι άλλο να συζητηθεί; Τα έχουμε συζητήσει τόσες πολλές φορές, μάλλιασε η γλώσσα μας»!

Παρακαλούμε περιμένετε ...