H Άζια Αρτζέντο μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο βρίσκεται εκτός X Factor

H Άζια Αρτζέντο μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο βρίσκεται εκτός X Factor

Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη δήλωση από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα και τον παραγωγό της εκπομπής

Η Άζια Αρτζέντο απολύθηκε από το «X Factor Italy» μετά το σκάνδαλο με τους ισχυρισμούς ότι κακοποίησε σεξουαλικά έναν ανήλικο ηθοποιό που κάποτε εμφανίστηκε σε μια ταινία μαζί της.

Εκφράστηκαν αμφιβολίες σχετικά με την παρουσία της Ιταλίδας ηθοποιού ως κριτής για το «X Factor Italy» μετά από μια αναφορά ότι έδωσε στον τότε ανήλικο ηθοποιό και μουσικό Jimmy Bennett το ποσό των 380.000 δολαρίων για να αγοράσει τη σιωπή του μετά από μια σεξουαλική συνεύρεση όταν ήταν εκείνος 17. Η Αρτζέντο παραδέχτηκε ότι έγινε η πληρωμή από τον πρώην φίλο της, τον αείμνηστο Anthony Bourdain, αλλά αρνήθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον Bennett.

Οι πηγές επιβεβαίωσαν ότι η Sky Italia και η FremantleMedia Italia αποφάσισαν να απομακρύνουν την Αρτζέντο από το live show ταλέντων, το οποίο αρχίζει να προβάλλεται στις 6 Σεπτεμβρίου. Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη δήλωση από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα ή τον παραγωγό της εκπομπής.

Ένας μεγάλος αριθμός χρηστών στα ιταλικά social media ζητούσε επίμονα την απομάκρυνσή της από τη στιγμή που ο νεαρός ηθοποιός την κατήγγειλε ότι τον παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικος.