Εμπάργκο και των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον ΣΚΑΪ

Εμπάργκο και των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον ΣΚΑΪ

Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ αποφάσισαν να απέχουν από εκπομπές του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού

Μετά την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, που ανακοίνωσαν χθες ότι στο εξής δεν θα συμμετέχουν σε εκπομπές του ΣΚΑΪ υπουργοί, βουλευτές και στελέχη του κόμματος, την ίδια απόφαση έλαβε σήμερα και ο κυβερνητικός εταίρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καταγγέλλοντας τον εν λόγω σταθμό, ότι «υπονομεύει και να καπηλεύεται τον πόνο και την τραγωδία».

«Την ώρα της ανείπωτης δυστυχίας, την ώρα που μετράμε ανθρώπινες απώλειες, τώρα που όλοι μαζί προσπαθούμε να επουλώσουμε τις πληγές, να μείνουμε όρθιοι και να συνεχίσουμε, κάποιοι επιλέγουν να υπονομεύουν και να καπηλεύονται τον πόνο και την τραγωδία μας. Ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι και όλα τα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει, δεν σέβονται, δεν πονάνε και προσπαθούν να καπηλευτούν την ανείπωτη δυστυχία μας και να μας απαγορεύσουν το δικαίωμα όλοι μαζί και ενωμένοι να την αντιμετωπίσουμε» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Όταν μάλιστα φθάνουν στο σημείο διακεκριμένα και προβεβλημένα στελέχη τους, όπως ο κ. Πορτοσάλτε, να υπονομεύουν τον τιτάνιο αγώνα των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση της καταστροφής και των συνεπειών της, δεν μπορούμε να μένουμε σιωπηλοί» προσθέτει ο κ. Τοσουνίδης, αναφέροντας ότι «οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ως πρώτο μέτρο αντιμετώπισης της ανήθικης στάσης του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, τον εξαιρούμε από τις επιλογές μας ως μέσο ενημέρωσης».

«Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να καπηλεύεται τον πόνο μιας κοινωνίας και να εμπορεύεται την τραγωδία. Κανένας από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα βρεθεί ξανά στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά πλατό του συγκεκριμένου σταθμού. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συνεχίζουμε δίπλα σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα να αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το καλύτερο κοινό μας μέλλον» καταλήγει ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

3
σχόλια
  1. avatar Κώστας Χ.

    Πω, πω, πω !!! Καταστροφή για τον SKY ! Καταστροφή και για την Ελλάδα, που δεν θα μπορεί πλέον να ακούει τα καταπληκτικά σχόλια των ψεκασμένων και καμμένων !

  2. avatar xaxa

    τι εμπαρκγο ακριβως ειναι αυτο? Τοσοι που ειστε και να θελατε να στειλετε εναν δεν θα ειχε χρονο.

  3. avatar Nikos

    όταν έρθουν οι εκλογές και αρχίσουν να ψαρεύουν δεξιούς ψήφους να το ξαναπεί αυτό ο Τοσουνίδης. Τώρα τζάμπα μάγκας το παίζει !

Παρακαλούμε περιμένετε ...