Ροδάνθη: Θα με αναγνωρίζουν στον δρόμο και δεν ξέρω τι θα λένε

Ροδάνθη: Θα με αναγνωρίζουν στον δρόμο και δεν ξέρω τι θα λένε

Ποιον παίκτη θέλει νικητή η 19χρονη του Survivor 2

Τους λόγους για τους οποίους πήγε στο Survivor 2, αλλά και τα επόμενα βήματά της, έχοντας πλέον επιστρέψει στην Ελλάδα, περιγράφει η Ροδάνθη, η 19χρονη συμμετέχουσα στο reality, που «μάγεψε» τους παίκτες όλων των αντίπαλων χωρών.

«Από μικρή μου άρεσε να δοκιμάζω καινούρια και διαφορετικά πράγματα. Όταν είδα το περσινό, μου άρεσε και ήθελα να πάω. Ήθελα να δω αν θα τα καταφέρω κι αν θα μπορέσω να αντεπεξέλθω σε όλο αυτό. Ήταν μια καλή ευκαιρία για μένα το να δηλώσω συμμετοχή» λέει στο ένθετο Thema People της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», εξηγώντας γιατί ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο. «Δεν πήγα στο Survivor για να γίνω διάσημη» προσθέτει. «Ακόμα κι αν δεν παιζόταν στην τηλεόραση, πάλι θα ήθελα να πάω».

Όπως λέει η ίδια, η συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης την άλλαξε πολύ. «Ο τρόπος που συμπεριφέρομαι, που κινούμε, που μιλάω, άλλαξε. Πήρα πράγματα, τα οποία θα με βοηθήσουν να γίνω καλύτερος άνθρωπος. (...) Καταλαβαίνω πολύ περισσότερο και όλους αυτούς που δεν έχουν να φάνε, δεν έχουν τίποτα. Όταν έχεις τα πάντα, δεν μπορείς να καταλάβεις αυτόν που δεν έχει τίποτα». Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε στο παιχνίδι ήταν οι ανθρώπινες σχέσεις. «Έχω απογοητευτεί από πολλές συμπεριφορές» λέει.

Σε ό,τι αφορά το ποιοι θα φτάσουν στον τελικό, πιστεύει πως θα πάει ο Νικόλας και λέει πως τον θέλει και νικητή. «Η Κατερίνα μπορεί να φτάσει τελικό, ο Ηλίας και ο Πάνος. Η Μελίνα... τι να πω, δεν νομίζω». Το επόμενο βήμα της μετά το Survivor 2 είναι να τελειώσει τη σχολή της «και όποια πρόταση έρθει. θα τη σκεφτώ, είναι καλοδεχούμενη» προσθέτει.

Σχετικά με το αν ο κόσμος την αναγνωρίζει, απαντά: «Δεν έχω βγει από το σπίτι. Με έχει πιάσει μία φοβία. Επειδή δεν τον έχω ξαναζήσει όλο αυτό. Θα με αναγνωρίζουν και δεν ξέρω και τι θα λένε. Έχω δει διάφορα που γράφονται... Γενικά επειδή ντρέπομαι πολύ ως άνθρωπος δεν μπορώ να βγω έξω και να με κοιτάνε όλοι».

Όσο για το αν θα βλέπει το Survivor μέχρι τον τελικό, μάλλον όχι. «Δεν νομίζω» απαντά. «Αν είμαι καμιά φορά στο σπίτι, μπορεί και να το δω. Θέλω να ξεφύγω από όλο αυτό. Θα μου λείπουν κι αυτά που έζησα. Αλλά παρακολουθώ την εξέλιξη των Μαχητών, είναι η ομάδα μου και θέλω να πάει όσο πιο μακριά γίνεται».