Η απίστευτη ιστορία της Anna Delvey γίνεται σίριαλ στο Netflix

Η απίστευτη ιστορία της Anna Delvey γίνεται σίριαλ στο Netflix

Στα 20 της θεωρούταν η πιο διάσημη σοσιαλιτέ του Μανχάταν, μόνο που ήταν μία κοινή απατεώνας

Στις αρχές της δεκαετίας, η νεαρή Anna Delvey εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη ως Γερμανίδα μεγαλοκληρονόμος και άρχισε να κινείται άνετα στα ανώτερα κλιμάκια της υψηλής κοινωνίας του Μανχάταν και στη φασαρία της περιοχής του Σόχο, διαμένοντας επί μήνες σε δωμάτια πολυτελών ξενοδοχείων, αφήνοντας φιλοδωρήματα των 100 δολαρίων, ταξιδεύοντας με λίαρ τζετ και διασκεδάζοντας στα πάρτι του επιχειρηματία Μάρτιν Σκρέλι ή του ηθοποιού Μακόλεϊ Κάλκιν.

Η Anna Delvey παραπλάνησε, εξαπάτησε και γοήτευσε στην πορεία της προς την κορυφή της κοινωνικής ελίτ της Νέας Υόρκης, πείθοντας φίλους, διασημότητες και απίστευτα εύπορους επιχειρηματίες να χρηματοδοτούν τον πλούσιο τρόπο ζωής της.

Η  faux κληρονόμος – με πραγματικό όνομα Anna Sorokin – συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2017, αφήνοντας πίσω της  ένα σωρό ακάλυπτες επιταγές, απλήρωτους λογαριασμούς και ελάχιστους φίλους.

Τώρα η σοκαριστική ιστορία της 27χρονης σήμερα Άννα θα γίνει σειρά στο Netflix με την Τζένιφερ Λόρενς και τη Μάργκοτ Ρόμπι να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το συνδρομητικό διαδικτυακό κανάλι Netflix αγόρασε τα δικαιώματα άρθρου του New York Magazine, στο οποίο περιγράφεται λεπτομερώς η άνοδος της Anna Delvey και ανέθεσε στη Σόντα Ράιμς παραγωγό των τηλεοπτικών σειρών «Grey's Anatomy» και «How to Get Away with Murder», σεναριογράφο και συγγραφέα τη συγγραφή του σεναρίου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...