Σεξουαλικό σκάνδαλο ταλανίζει το CBS

Σεξουαλικό σκάνδαλο ταλανίζει το CBS

Τρεις νέες αγωγές κατατέθηκαν εναντίον του τηλεοπτικού δικτύου και του παρουσιαστή Τσάρλι Ρόουζ

Τρεις γυναίκες που εργάστηκαν με τον παρουσιαστή Τσάρλι Ρόουζ έκαναν αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση ενάντια στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS και ενάντια στον δημοσιογράφο.

Η αγωγή που κατατέθηκε σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, ζητά επανορθώσεις για ακαθόριστες ζημίες. Όπως αναφέρεται στην αγωγή, οι τρεις γυναίκες που ήταν περίπου 20 ετών, όταν προσελήφθησαν, ήρθαν αντιμέτωπες με «συμπεριφορές αρπακτικού», δηλαδή υπέστησαν φυσική και λεκτική σεξουαλική παρενόχληση. Υποστηρίζουν μάλιστα, ότι ο Ρόουζ τις ρωτούσε συχνά για τη σεξουαλική τους ζωή και καυχιόταν για τα «κατορθώματά» του, όπως τα αποκαλούσε ο ίδιος με τις γυναίκες.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο απέλυσε τον περασμένο Νοέμβριο τον Ρόουζ από παρουσιαστή της δημοφιλούς εκπομπής «CBS This Morning». Επίσης, έκοψαν και το talk show που παρουσίαζε. Η εφημερίδα Washington Post είχε αποκαλύψει, ότι ο παρουσιαστής είχε παρενοχλήσει περισσότερες από 20 γυναίκες.

Το τηλεοπτικό δίκτυο δεν απάντησε για τις νέες υποθέσεις, που άνοιξαν σε βάρος του παρουσιαστή. Σε ανακοίνωση του όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, το CBS ανέφερε, ότι ο Ρόουζ απολογήθηκε για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του» και υποστήριξε, ότι κάποιος από τις κατηγορίες δεν είναι ακριβείς.

Παρακαλούμε περιμένετε ...