Πώς μπορείτε να διατηρήσετε το χρώμα στο αγαπημένο σας σκούρο μπλε ή μαύρο jean!

Μπορεί η μόδα τα τελευταία χρόνια να προστάζει τα jean μας να είναι ξεβαμμένα, ωστόσο και τα σκουρόχρωμα έχουν τη χάρη τους! Για εσάς, λοιπόν, που μόλις προσθέσατε στη γκαρνταρόμπα σας ένα σκουρόχρωμο jean το οποίο θέλετε να παραμείνει έτσι αλλά και για εσάς που έχετε διαπιστώσει ότι το δικό σας χάνει σιγά σιγά το χρώμα του, έχουμε τη λύση!

Εάν θέλετε να διατηρήσετε το σκούρο μπλε ή μαύρο χρώμα στο jean σας θα πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία. Πριν το πλύνετε για πρώτη φορά, αφήστε το για περίπου μία ώρα μέσα σε μια λεκάνη με νερό στην οποία όμως θα έχετε προσθέσει ένα ποτηράκι του κρασιού ξύδι. Αφού το ξεπλύνετε, αφήστε το να στεγνώσει σε σκιερό μέρος και στη συνέχεια μπορείτε να το πλύνετε γυρνώντας το όμως από την ανάποδη.

Για εσάς που βλέπετε το αγαπημένο σας σκουρόχρωμο jean μετά από κάθε πλύσιμο να ξεθωριάζει μην απελπίζεστε. Σε μια λεκάνη με καυτό νερό ρίξτε ένα φακελάκι τσάι, το οποίο ως γνωστόν περιέχει χρωστικές ουσίες και αφήστε το jean σας μέσα για περίπου μία ώρα. Μην το ξεπλύνετε και αφήστε το να στεγνώσει σε σκιερό μέρος. Επαναλάβετε τη διαδικασία δύο, τρεις φορές και σίγουρα το jean σας θα είναι όπως το αγοράσατε!