6 (δωρεάν) λόγοι να αναζητήσεις το River West

Οι Απόκριες στο εμπορικό κέντρο River West κρατάνε όλο το Μάρτιο και οι εκπλήξεις, εκπτώσεις και προσφορές συνεχίζονται καθημερινά.

Το εμπορικό κέντρο River West, θα γιορτάσει τις φετινές Απόκριες και θα “μεταμφιεστεί” σε River Bank. Τι σημαίνει αυτό; Πως όλο το Μάρτιο μια απίθανη γιορτή θα στήνεται εδώ, μοιράζοντας ψυχαγωγία, τύχη και μετρητά!

Να λοιπόν γιατί θα βρεθούμε εδώ με την πρώτη ευκαιρία:

1. Όλοι οι επισκέπτες του River West θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους από όλα τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου και να συλλέξουν ημερήσιες αποδείξεις ώστε για κάθε 100€ να μπορούν να παίρνουν επιστροφή 5€ σε μετρητά.

2. Στο 1ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου, καθημερινά από τις 12.00 έως τις 20.00, για όλο το Μάρτιο, θα στηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, τύπου “τράπεζα”, όπου οι επισκέπτες, προκειμένου να λάβουν μέρος στη δραστηριότητα, θα πρέπει να υποδεικνύουν συνολικές ημερήσιες αποδείξεις από 100€ και πάνω για να παίρνουν επιστροφή μετρητά (Η επιστροφή των χρημάτων δεν μπορεί να γίνει την επομένη των αγορών).

3. Η τύχη δεν σταματά εδώ, αφού κάθε επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα με ημερήσιες αγορές από 100 ευρώ και πάνω, να μπει στην κλήρωση για να κερδίσει 1.000 ευρώ μετρητά, τα οποία θα μπορεί να αξιοποιήσει την ίδια ημέρα σε όλα τα καταστήματα του River West.

4. Όσο για τους φοιτητές Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00-17.00 θα έχουν έκπτωση 15% σε όλα τα καταστήματα εστίασης επιδεικνύοντας το φοιτητικό τους πάσο.

5. Την Παρασκευή, 15 Μαρτίου, στις 19.00 το απόγευμα, το κέφι ανεβαίνει στα ύψη στο River West, με μία μοναδική συναυλία της Ελένης Φουρέϊρα.

6. Η μουσική και το κέφι θα συνεχιστούν από τις 16 Μαρτίου έως τις 13 Απριλίου 2013, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο, με δωρεάν μαθήματα χορού. “Tango, Latin, Salsa, HipHop, HouseDance”, είναι τα βασικά προγράμματα που θα παρουσιαστούν στο RIVERWEST. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, επαγγελματίες χορευτές θα παρέχουν διαδοχικά ανά μισή ώρα και ένα διαφορετικό μάθημα δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει μία ολοκληρωμένη ενότητα χορού.

(Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ.801 2225050)