5 ημερομηνίες για την agenda του 2013

Φανταχτερά ονόματα και δυνατές στιγμές είναι προγραμματισμένες για όλη τη διάρκεια του 2013. Ας δούμε τις σημαντικότερες

25 Ιανουαρίου 2013

Η Μαρινέλλα συναντά τον Κώστα Χατζή, 36 χρόνια μετά τον Σκορπιό, στο θέατρο Παλλάς. Μια σπάνια μουσική παράσταση σκηνοθετημένη από τον Σταμάτη Φασουλή. Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει ενώ τα εισιτήρια ξεκινούν από 25 ευρώ.

Μάρτιος 2013

Μπορεί η επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας να μην έχει ανακοινωθεί, οι Δαίμονες όμως επιστρέφουν και μάλιστα 22 χρόνια μετά την πρώτη παρουσίασή τους. Πρωταγωνίστρια στην πολυσυζητημένη ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα και του Σταύρου Σιδερά θα είναι και πάλι η Άννα Βίσση, μαζί με τους Πάνο Μουζουράκη και Μπέσυ Μάλφα. Τα υπόλοιπα ονόματα δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, ωστόσο τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Κακλέας σε σκηνογραφική επιμέλεια Μανώλη Παντελιδάκη. Στο Παλλάς.

7 Μαΐου 2013

Οι Depeche Mode έρχονται στο Terra Vibe Park. Η προπώληση έχει ξεκινήσει από τις 6 Νοεμβρίου, ενώ τα εισιτήρια κυμαίνονται από 30 έως 50 ευρώ. Υπάρχει και VIP πακέτο στα 125 ευρώ, για το οποίο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να διαβάσεις εδώ.

31 Ιουλίου 2013

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρώτη επίσκεψή του στην Αθήνα, ο Roger Waters από τους Pink Floyd επιστρέφει μαζί με το οπτικοακουστικό υπερθέαμα του “The Wall”, το οποίο αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες περιοδείες στην ιστορία της ροκ μουσικής με 192 παραστάσεις. Η προπώληση έχει ξεκινήσει από τις 18 Δεκεμβρίου και τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ ξεκινούν από 28 ευρώ.

5 Αυγούστου 2013



Το πιο καυτό όνομα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, η Rihanna, έρχεται για δεύτερη φορά στην Αθήνα για μία συναυλία στο ΟΑΚΑ, στα πλαίσια της Dimanods World Tour περιοδείας της. Λεπτομέρειες σύντομα.