Φιλανθρωπική συναυλία για την ΕΛΕΠΑΠ

Αν πάρουμε σα δεδομένο πως τις ημέρες των γιορτών θέλεις να βγεις, τότε να ένας ακόμη λόγος για να το κάνεις.

Το κέντρο πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, διοργανώνει στις 22 Δεκεμβρίου μία φιλανθρωπική συναυλία μέρος των εσόδων της οποίας θα διατεθεί για τους σκοπούς ενίσχυσης του έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση, 250 παιδιά υπό τη συνοδεία της παιδικής ορχήστρας «Παιδικά Βιολιά και Σία» του Εθνικού Ωδείου Πειραιά  και με τη φιλική συμμετοχή της Μαριάννας Τόλη και της Παιδικής Χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων Νέας Γενιάς Ζηρίδη, θα τραγουδήσουν για τα Χριστούγεννα, και μάλιστα συμμετέχουν και η μέτζο σοπράνο Χριστίνα Καραμαλτίδου και η σοπράνο Κρίστυ Καθαρίου.

Έτσι, στο πρώτο μέρος, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν παραδοσιακά κάλαντα με αφορμή το παραμύθι “Ο γέροντας των Φώτων” το οποίο θα ακούσουν και σε live αφήγηση.

Όσο για το δεύτερο μέρος της συναυλίας, θα αποτελείται από μία εορταστική παρουσίαση αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών όπως τα «Let it Snow», «Rockin around…», «Felice navidad», «Tρίγωνα κάλαντα», «Silent night», «Αll I want for Christmas is you», «We are the world» αλλά και μελωδίες από γνωστά μιούζικαλ όπως «Ο μάγος του Οζ», «Η μελωδία της ευτυχίας» και η «Μαίρη Πόπινς».

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 10 ευρώ, ενώ η συναυλία είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 το απόγευμα και διαρκεί δύο ώρες.

Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ. 212 2540300