Το επώνυμο, Ελληνικό κρασί, στη HORECA

Η μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση, HORECA 2013, περιμένει και φέτος τους επαγγελματίες από 8 έως και 11 Φεβρουαρίου.
Έτσι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι οινοποιητικές εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες από την αγορά των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης. 
Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο ενιαίο χώρο, στο Hall 4, ανερχόμενες οινοποιητικές εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τη σημασία και το ρόλο του επώνυμου ελληνικού κρασιού στη γαστρονομική κουλτούρα του τόπου μας. 
To HORECA Wine θα πλαισιώνεται και από σειρά σεμιναρίων και θεματικών εκδηλώσεων με μεγάλο ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες της εστίασης. 
Την ευθύνη και τον συντονισμό των σεμιναρίων και των γευσιγνωσιών έχει ο κ. Γιώργος Φλούδας, Οινολόγος-Sommelier και Wine Director της TRINITY WINES, με τη συνεργασία καταξιωμένων οινοχόοων. 
 
Πατήστε εδώ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της παράλληλης δράσης του HORECA Wine.
 
Χορηγός επικοινωνίας: www.news.gr