Βετεράνος μηνύει νοσοκόμα για κρυοπαγήματα στο… πέος

Αποζημίωση 10 εκατ. δολαρίων ζητά βετεράνος του αμερικανικού στρατού.

Η αγωγή του στρέφεται κατά μιας νοσοκόμας του στρατού, την οποία καταγγέλλει ότι τον άφησε ανίκανο σεξουαλικά, καθώς του προκάλεσε κρυοπαγήματα στο πέος.

Ο 61χρονος σήμερα άνδρας υπηρετούσε στο στρατό το 1968, όταν μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Lexington για επείγον χειρουργείο στη βουβωνική χώρα.

Κατά την ανάρρωση, μια νοσοκόμα του τοποθετούσε στην περιοχή επιθέματα πάγου προκειμένου -όπως του είπε- να υποχωρήσει το πρήξιμο, αλλά και ο πόνος. Από υπερβολικό -όπως αποδείχθηκε- επαγγελματικό ζήλο, του προκάλεσε τελικά κρυοπαγήματα στο πέος, με συνέπεια να πάθει γάγγραινα.

Μέχρι το 2010 προσπαθούσε με συνεχείς εγχειρίσεις να σώσει ό,τι μπορεί, αλλά οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι, λόγω του παλαιού συμβάντος, πλέον το γεννητικό του όργανο είχε καταστεί μη αναστρέψιμα.

Και τότε αποφάσισε να διεκδικήσει αποζημίωση.

Ο 61χρονος κατηγορεί τη νοσοκόμα ότι δεν τον επέβλεπε σωστά, καθώς του είχε αφήσει το παγωμένο επίθεμα περισσότερο από 19 ώρες.

“Εκτός ότι μου στέρησαν τον ανδρισμό μου, μου στέρησαν ακόμη και τη δυνατότητα να ουρώ σαν άνθρωπος”, δηλώνει ο 61χρονος στον αμερικανικό Τύπο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...